Bobista Dominik Dvořák a snowboardcrossařka Vendula Hopjáková pokřtili knihu Pchjongčchang 2018

Prohlédněte si publikaci s více jak 400 jedinečnými fotografiemi.

Aktuální zimní olympijské hry v Jižní Koreji máme za sebou. Drahé kovy jsou vybojovány a Česká republika si jich domů odvezla spoustu. Na stupně vítězů vystoupali lyžařka a snowbordistka Ester Ledecká (2× zlato), rychlobruslařka Martina Sáblíková (stříbro), biatlonisté Michal Krčmář (stříbro), Veronika Vítková (bronz), snowboardistka Eva Samková (bronz) a rychlobruslařka Karolína Erbanová (bronz).


Pokud si chcete zavzpomínat, jak to na XXIII. ZOH vypadalo, můžete sáhnout po Pchjongčchang 2018 – Oficiální publikace ZOH 2018. Opravdu obsáhlou knihu vydává ČOV spolu s nakladatelstvím Mladá fronta a obsahuje fotografie Herberta Slavíka i Pavla Lebedy, fejetony Viliama Bucherta a doprovodné texty Michala Svobody. Prohlédnout si budete moci více jak 400 fotografií, které zachycují usilí, pot, slzy, chvíle zklamání, ale i okamžiky vítězné euforie.

Ještě z tiskárny horký výtisk Pchjongčchang 2018 pokřtila nejen celá řada hrdých tvůrců, ale i sportovců. Pozvání na slavnostní akci přijali bobista Dominik Dvořák a snowboardcrossařka Vendula Hopjáková. A křtilo se opravdu stylově, všichni kmotři se chopili korbelů s vychlazeným pivem a 360 stránkovou publikaci doslova vykoupali ve zlatavém moku.

 

 

Anotace knihy Pchjongčchang 2018 – Oficiální publikace ZOH 2018:

Posledních deset let vycházejí oficiální publikace k olympijským hrám v nakladatelství Mladá fronta. I tentokrát spolupracujeme s Českým olympijským výborem. Kniha přináší největší okamžiky XXIII. zimních olympijských her Pchjongčchang 2018. Na čtenáře čeká seznámení se zimními sporty, největšími postavami sportovní historie, a to jak českými, tak i světovými.Přináší snímky špičkových sportovních fotografů pod vedením Herberta Slavíka, kteří zaznamenají nejenom úspěchy a zklamání českých reprezentantů, ale také tvář olympijských her, která zůstává divákům skrytá – zákulisí, dřinu i odpočinek sportovců.Kromě výsledkového servisu se čtenáři jistě rádi začtou do nejdůležitějších příběhů, se které v průběhu her na sportovištích i mimo ně odehrály.

 

Jak to na slavnostní akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na našem YouTube kanále ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací