Soutěž o vstupenky na natáčení Comedy Clubu

souteze_cerveny_koberec_bannerPobavte se ve společnosti Lukáše Pavláska.

 
 
Originální česká stand-up show Comedy Club vstoupila do své třetí série. Každé pondělí můžete na kanále Prima Comedy Central sledovat nové díly plné břitkého humoru a ožehavých témat. Pobavit se tak můžeme nejen ve společnosti starých známých, jako jsou Petr Vydra, Miloš Knor, Karel Hynek a další, ale poznáme i nové tváře. Pokud se chcete podívat na natáčení Comedy Clubu a osobně se tak potkat s oblíbenými stand-up komiky, máme pro vás jedinečnou šanci. Ve spolupráci s Prima Comedy Central jsme pro vás připravili soutěž o vstupenky na natáčení Comedy Clubu, které proběhne 8. dubna v pražském divadle Royal.

Každý ze tří výherců získá dvě vstupenky na natáčení Comedy Clubu, které proběhne 8. dubna 2018 v pražském divadle Royal na adrese Vinohradská 48. Začátek představení bude v 20:30. 

Soutěžní otázka zní:

„Kdy můžete sledovat nové díly Comedy Clubu na Prima Comedy Central“

 

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 9. 3. 2018 do 15. 3. 2018.

 

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte informace o seriálu v tomto článku.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

O pořadu Comedy Club:

Stand-up si u českých diváků získal v posledních letech nevídanou oblibu. Svůj podíl na tom má i pořad stanice Prima Comedy Central s názvem Comedy Club, který se objeví od února na obrazovkách s úplně novými díly.

Že jsou komici jen lidi, zjistíte v prvním díle, kdy se s vámi Miloš Knor podělí o strasti a slasti nakupování ve známém obchodě s nábytkem. Miloše celý nákup poněkud frustroval. To Tomáš Plhoň na to půjde z vědecké stránky. Slyšeli jste někdy o propojení tamponů a marihuany? Tomáš vám vše řádně vysvětlí. Blonďatá Lucie Macháčková nemá chlapa! Jak se s tím vyrovnat, poradí všem dalším single ženám. A na co se můžeme těšit v dalších dílech? Prostor dostane nikdy nekončící souboj Praha vs. Brno a také si zopakujeme proběhlé prezidentské volby.

Známé tvrzení říká, že humor léčí, a tak je přeci přirozené chtít jen ty nejlepší “doktory”. Na prkna se tak vrátí oblíbené tváře v čele s Petrem Vydrou, Milošem Knorem, Karlem Hynkem, Adélou Elbel, Petrem či Jaroslavem Cermanem. Možnost zaujmout však dostanou i neokoukané tváře jako například Daniel Ferenc nebo hned v prvním díle Martin Filippi. Na scéně se objeví také hosté ze Slovenska –  Michael Szathmary či Simona. Pořadem nadále provází herec Tomáš Jeřábek.

V nejnovější sérii zkrátka můžete očekávat pořádně břitký humor, ožehavá témata i zbořená tabu. Sledujte nové díly Comedy Clubu každé pondělí od 22 hodin na Prima Comedy Central.

 

Pravidla soutěže o lístky na natáčení Comedy Clubu:

1. Soutěž probíhá v období od 9. 3. 2018 do 15. 3. 2018 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala Prima Comedy Central .

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. O předání cen výherci se postará Prima Comedy Central. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 9. 3. 2018

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací