25. Český lev: Po červeném koberci se prošli Geislerová, Piškula, Čvančarová, Mišík a mnozí další

Rudý běhoun před pražským Rudolfinem ozářil několikametrový nápis Český lev.
 
 
Slavnostní udělování cen Český lev je napjatě očekávanou událostí nejen nominovaných herců a tvůrců, ale i milovníků filmu. Před pražským Rudolfinem se totiž rozvine červený koberec, po kterém se projdou desítky vzácných hostů, na které se těší malí i velcí fanoušci s památníčky a fotografiemi v ruce.

Pětadvacátý jubilejní ročník přinesl několik změň a novinek. Jednou z nich byla zbrusu nová soška. Ale již před zahájením ceremoniálu ozářil prostor před historickou budovou několikametrový světelný nápis Český lev nápadně připomínající ikonický Hollywood tyčící se na jižním svahu kopce Mount Lee v Griffith Parku v Los Angeles.

Na rudém běhounu jsme mohli spatřit například herce a prezidenta MFF Karlovy Vary Jiřího Bartošku, herečku Jitku Čvančarovou s manželem Petrem Čadkem, zpěváka Adama Mišíka s přítelkyní Dianou Kratochvílovou, herce Zdeňka Piškulu či matematika Karla Janečka s jednou z manželek. Samozřejmě nesměly chybět filmové star jako jsou Aňa Geislerová, Sabina Remundová, Tereza Voříšková, Bolek Polívka, Jana Plodková, Zuzana Kronerová či Daniela Kolářová, která na slavnostním zahájení letošního Febiofestu převezme Kristiána za přínos české kinematografii.

 

Jak to na červeném koberci před Rudolfinem vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu nebo krátkých videích Červený koberec a Příchody hvězd na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací