Předpremiéry akčního dobrodružství Tomb Raider v multikinech

Lara Croft se vydává na své první velké dobrodružství.
 
 
Na motivy úspěšné herní série vznikl další akční film, tentokrát s prostým názvem Tomb Raider a s oscarovou herečkou A. Vikander v hlavní roli. Laře je čerstvých 21 let a zdědila obrovské obchodní impérium. Mladé dívce ovšem nedá spát vzpomínka na jejího otce (Dominic West), který se před sedmi lety ztratil. Co se s ním stalo? Lara se rozhodne konat a vydat se na svoji první výpravu do neznáma. Co ji čeká? A najde svého otce? To se můžete dozvědět již 14. března 2018 v multikinech Premiere Cinemas, Cinema City a Golden Apple Cinema v rámci předpremiérových projekcí.
 

Co: Předpremiéra filmu Tomb Raider:

Kdy: 14. března 2018

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz


Co: Předpremiéra filmu Tomb Raider:

Kdy: 14. března 2018

Kde: Cinema City ČR + IMAX, 4DX

Podrobnosti naleznete zde: cinemacity.cz


Co: Předpremiéra filmu Tomb Raider:

Kdy: 14. března 2018

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: gacinema.cz


 

Synopse filmu Tomb Raider:

Každá legenda má svůj začátek.

Laře Croft (Alicia Vikander) je 21 let a právě zdědila obrovské obchodní impérium. Její otec, bohatý šlechtic a známý dobrodruh, Lord Richard Croft (Dominic West), zmizel beze stopy před sedmi lety, když byla ještě dítě. Od té doby se marně snaží najít nějaký smysl svého života. Když si přečte záhadný vzkaz, který jí otec zanechal, rozhodne se opustit Londýn a vyrazit do neznáma, aby přišla na to, co se jejímu otci doopravdy stalo. Vydá se po jeho stopách hledat legendární hrobku na mýtickém ostrově někde poblíž japonského pobřeží. Tato mise ale nebude jednoduchá – už jen dostat se na záhadný ostrov stojí Laru velké úsilí. Loď, která ji měla dopravit na pevninu ztroskotá v silné bouři a Lara se ocitá sama uprostřed neznáma, vybavená jen ostrým nožem, pevnou vírou a vlastní tvrdohlavostí. Pokud se jí podaří překonat své vlastní limity a přežít toto nebezpečné dobrodružství, stane se z ní skutečný Tomb Raider.

Režie: Roar Uthaug

Hrají: Alicia Vikander, Walton Goggins, Hannah John-Kamen, Dominic West, Daniel Wu

Premiera v ČR: 15. 3. 2018 (Forum Film)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací