Knihu Legendy kriminalistiky Miroslava Vaňury pokřtil i šéf pražské mordparty

A křtilo se, jak jinak, než dobře vychlazeným pivem.
 
 

V úterý v podvečer se v policejní hospodě Konvikt sešli JUDr. Miroslav Antl, šéf pražské mordparty, spisovatel a scénárista Josef Mareš, šéfové oddělení vražd z mnoha měst České republiky a vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová, aby se stali svědky slavnostního křtu knihy Legendy kriminalistiky od Miroslava Vaňury.

Publikace, jež nám nabízí pohled do zákulisí vyšetřování nejznámějších zločinů divokých 90. let minulého století, vznikla podle stejnojmenného úspěšného seriálu České televize. Na více jak 250 stránkách nám případy přibližují nejen vyšetřující policisté a příbuzní obětí, ale i sami vrazi. Kniha je navíc plná unikátních fotografií.

 

 

Anotace knihy Legendy kriminalistiky:

„Zákulisí vyšetřování nejznámějších zločinů divokých 90. let“

Krimiseriál ČT o novodobých zločinech především z období divokých 90. let v knižní podobě nabízí pohled do zákulisí vyšetřování nejznámějších porevolučních kauz, např. orlických vražd, Biedermanova gangu nebo sériových vrahů manželů Stodolových. Odkrývá práci různých policejních složek od detektivů až po vyjednavače a seznámí čtenáře i s méně známými, ale o to děsivějšími případy vražd v kruhu rodiny. Případy přibližují vyšetřující policisté, příbuzní obětí, ale i sami vrazi. Unikátní fotodokumentace!

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací