Karel Gott a další VIP hosté vykoupali CD Pilarka a přátelé v šampaňském

V rámci Febiofestu se i křtilo.
 
 
Celých pět let čekala Eva Pilarová na jubilejní 25. ročník MFF Praha – Febiofest, aby zde pokřtila svoje CD Pilarka a přátelé, které vzniklo právě ve spolupráci s filmovým festivalem. Spolu s producenty Kamilem Spáčilem a Josefem Voltrem zavítali do Gold Classu převzácní hosté, a to Aleš Cibulka či Jan Onder, kteří s českou zpěvačkou spolupracovali na vzniku alba a zazpívali si s ní duet. 

Všichni přítomní se samozřejmě nejvíce těšili na úřadujícího Českého slavíka, a to Karla Gotta. „Těší mě, že jsme si po čtyřiapadesáti letech zazpívali s Karlem Gottem píseň z filmu Kdyby tisíc klarinetů Dotýkat se hvězd,“ svěřila se Eva Pilarová. „Být fanouškem Evy Pilarové a Karla Gotta, tak bych si koupil raději tuhle nahrávku, protože všechno to, co mi po letech na té původní vadilo, o čem jsem si říkal ´to bych nejradši přezpíval´, tak to tam teď je,“ dodal Gott.

Lahve se šampaňským se chopil zpěvák a moderátor Endru. Všichni přítomní se po důkladném pokřtění CD chopili sklenic a popřáli Pilarce a přátelům mnoho spokojených posluchačů.

Jak to na křtu vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací