Soutěž o pět filmových triček s krimi thrillerem Operace Entebbe

souteze_cerveny_koberec_bannerZískejte jedinečné filmové triko.

 
 
Máte rádi snímky, které se inspirovaly skutečnými událostmi? Režisér José Padilha natočil dramatický krimi thriller Operace Entebbe, který nám přiblíží nejen osudy 248 pasažérů a 12 členů letu air france na cestě z Tel Avivu do Paříže unesených teroristy, ale i německých radikálů Brigitte Kuhlman (Rosamund Pike) a Wilfreda Boseho (Daniel Brühl). Při příležitosti uvedení snímku Operace Entebbe 29. března 2018 do kin vám ve spolupráci s distribuční společností Bioscop přinášíme soutěž o pět trik s motivem filmu.

Každý z pěti výherců získá:

  • – filmové triko s motivem krimi thrilleru Operace Entebbe

Soutěžní otázka zní:

„Skutečnými událostmi z jakého roku se inspirovali tvůrci filmu Operace Entebbe?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 26. 3. 2018 do 1. 4. 2018.

Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Operace Entebbe.

Oficiální synopse filmu Operace Entebbe:

Politický thriller inspirovaný skutečnými událostmi z roku 1976 o únosu letu air france na cestě z Tel Avivu do Paříže. 248 pasažérů, 12 členů posádky, 4 teroristé. Němečtí radikálové Brigitte Kuhlman (Rosamund Pike) a Wilfred Bose (Daniel Brühl) společně se dvěma členy lidové fronty pro osvobození palestiny přinutí letoun přistát v Entebbe v Ugandě. Požadují výkupné ve výšI 5 milionů dolarů a propuštění palestinských vězňů v Izraeli, jinak začnou zabíjet rukojmí. Operace Entebbe byla jedna z největších a nejnákladnějších záchranných akcí v historii.

Režie: José Padilha

Hrají: Daniel Brühl, Rosamund Pike, Eddie Marsan, Nonso Anozie a další

Premiéra v ČR: 29. 3. 2018 (Bioscop)

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Pravidla soutěže o ceny k filmu Operace Entebbe:

1. Soutěž probíhá v období od 26. 3. 2018 do 1. 4. 2018 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost Bioscop.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 26. 3. 2018

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací