Filmové události #13/18: Nový Dr. Dolittle odhalil svoje hvězdné obsazení, a není sám

Kdo se objeví v připravované Captain Marvel?
 
 
Prezident Blaník se chystá na Českou televizi. Nová tvář přidána do Wonder Woman 2. Třetí Jurský svět bude režírovat Spielberg a Colin Trevorrow. Trailer k hororu The House with a Clock in Its Walls. The Crown má nového prince Philipa.

#13/18

Na začátku týdne zveřejnil Robert Downey jr. na svém Twitterovém účtu kompletní seznam herců, kteří se mají objevit v novém remaku populárního Dr. Dolittla pojmenovaném The Voyage of Doctor Dolittle. Kromě Downeyho, který ztvární titulního hrdinu, si ve snímku dále zahrají Emma Thompson, Rami Malek, Octavia Spencer, Ralph Fiennes, Kumail Nanjaini, Selena Gomez, Craig Robinson, Carmen Ejogo, Tom Holland, Marion Cotillard, Frances De La Tour a John Cena. Komedie ze zvířecího světa má naplánovanou premiéru na začátek dubna příštího roku.

Nové role byly oznámeny i pro připravovaný superhrdinský snímek studia Marvel nazvaný Captain Marvel. Mimo Brie Larson a Jude Lawa se podle nejnovějších informací mají ve snímku objevit i Clark Gregg coby oblíbený agent Phil Coulson, Samuel L. Jackson jako Nick Fury, svoje role si zopakují i Djimon Hounsou a Lee Pace, kteří znovu zahrají své postavy ze Strážců Galaxie, Koratha a Ronana. Nejnovější příspěvek do MCU se také právě začal natáčet, v českých kinech má mít premiéru 7. března 2019.

Superhrdinského světa se týká i další novinka. V připravovaném druhém dílu úspěšné Wonder Woman se objeví i Pedro Pascal. Ten je známý pro svoje role v seriálech Hra o trůny či Narcos, nebo z filmu Kingsman: Zlatý kruh. Jeho role zatím nebyla odhalena, ale byla označena za klíčovou. Pascal se tak připojí k Wonder Woman Gal Gadot a záporačce Cheetah v podání Kirsten Wiig.

 

Změny v castingu se děly i v seriálu The Crown. V uplynulém týdnu bylo konečně potvrzeno, kdo v třetí řadě ztvární prince Philipa. Roli po Mattu Smithovi převezme britský herec Tobias Menzies, známý především z pořadu Cizinka. Netflix oznámil, že třetí a čtvrtá řada se budou odehrávat v pozdějším životě královny Alžběty, než první dvě, a proto potřebovali nové herce, v páté a šesté řadě budou opět jiní představitelé ústředních rolí. V nové sezóně se tak coby královna objeví Olivia Colman, její sestru Margaret pak ztvární Helena Bonham Carter.

A teď malá odbočka na českou scénu. Připravte si volební lístky, bude to jízda. Prezident Blaník rozjede kampaň v České televizi. Televizní premiéru této satirické politické komedie uvede první kanál ČT v neděli 8. dubna od 20:15 hodin.

 

V neposlední řadě, hororové fantasy s Jackem Blackem a Cate Blanchett v hlavních rolích má konečně trailer. The House with a Clock in Its Walls vypráví příběh mladíka, který je poslán ke strýčkovi (Black). Brzy však zjišťuje, že strýc je čarodějem a ocitá se ve světě kouzel, kde se však pohybují i představitelé zlých sil. Jeho strýc vyrobil hodiny odtikávající čas do apokalypsy, a ty je nutné najít a zachránit svět. První ukázka slibuje napínavou podívanou. V českých kinech bude film k vidění od 20. září.

A na závěr něco málo k Jurskému světu 3. Režie nejnovějšího oznámeného pokračování se ujal otec originálu Steven Spielberg spolu s Colinem Trevorrowem. Detaily zatím nejsou známé, fanoušci se však již letos v létě mohou těšit na druhý díl populární dinosauří série nazvané Jurský svět: Zánik říše.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací