Předpremiéra Do větru v multikině Premiere Cinemas Praha v rámci cyklu České hvězdy

premiere_cinemas_logo_red Vydejte se na boat movie s Jenovéfou Bokovou, Vladimírem Polívkou a Matyášem Řezníčkem.
 
 
Již v úterý 3. dubna 2018 se v multikině Premiere Cinemas v Praze odehraje v rámci cyklu České hvězdy speciální předpremiéra filmu Do větru, který jeho režisérka Sofie Šustková označuje jako první českou boat movie. V hlavních rolích se představí Matyáš Řezníček a Jenovéfa Boková jako sourozenci Matyáš a Natálie. Na palubu lodi přistoupí i Vladimír Polívka, jenž představuje syna majitele lodi Honzu. Po projekci se můžete těšit na diskuzi s herci i tvůrci. Dle aktuálních informací by do kina měli přijít hlavní hrdinové Vladimír Polívka a Matyáš Řezníček, režisérka Sofie Šustková a producentka Lucie Gorovoj.

 

Co: Speciální předpremiéra filmu Do větru s hereckou a tvůrčí delegací

Kdy: 3. dubna 2018

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz

 

 

Synopse Do větru:

Příběh tří mladých lidí odehrávající se během letní plavby kolem řeckých ostrovů. Nespoutaní sourozenci Matyáš (Matyáš Řezníček) a Natálie (Jenovéfa Boková) se plaví jako posádka plachetnice, na jejíž palubu přistoupí syn majitele lodi dokumentarista Honza (Vladimír Polívka). Postupné sbližování Natálie s Honzou naruší dokonalé soužití sourozenců a na povrch začínají vyplouvat skutečnosti, které ukáží jejich bezstarostnou jízdu v docela jiném světle. Neobvyklý milostný trojúhelník odehrávající se v atraktivním jachtařském prostředí přibližuje prostřednictvím hlavních hrdinů touhy a obavy současné mladé generace. Debutující režisérka Sofie Šustková natočila s mladým štábem svou generační výpověď na omezeném prostoru plachetnice v širém moři a na malebných ostrůvcích Severních Sporád.

Režie: Sofie Šustková

Hrají: Jenovéfa Boková, Vladimír Polívka, Matyáš Řezníček

Premiéra v ČR: 5. 4. 2018 (A-Company Czech)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací