Trailer české komedie Dvě nevěsty a jedna svatba

Anna Polívková a Ester Geislerová se budou vdávat. Možná.
 
 
Režisér Tomáš Svoboda natočil českou vesnickou komedii Dvě nevěsty a jedna svatba. Při tvorbě příběhu se se scénáristou Marcelem Bystroněm inspirovali příběhy z vesnic, kam jezdí. „Osobně je mi moc líto některých historek, které se do scénáře nevešly, např. příběh dlouhovlasé paní, která natírala vrata barvou v ruce a s cigaretou v ústech a kolem jela sousedka na kole a když jí pozdravila vypadla jí cigareta do té acetonové barvy a tak jí shořely všechny vlasy“, směje se režisér Svoboda.

Ve filmu se představí Anna Polívková a Ester Geislerová jako dvě sestry. Marie (Polívková) žije prací a na chlapy má smůlu. Karolína (Geislerová) se bude vdávat. Co se ale stane, když Marie zjistí, že její dávná láska Jiří (Jaroslav Plesl) je snoubencem její sestry? Že stará láska nerezaví totiž platí i v tomto případě. Rolí rodičů se chopili Eva Holubová a Bohumil Klepl. Ve snímku dále uvidíme Jana Dolanského, Andreu Hoffmanovou nebo Oldřicha Navrátila.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 26. dubna 2018.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací