Český film Pepa vyprovodila do kina herecká a tvůrčí delegace

Michal Suchánek, Alice Bendová či Marek Vašut vyrazili do kina.
 
 
Po pohádce Dukátová skála a komedii Kameňák 4 vyslal režisér Ján Novák do kin svoje další dílo, a to dramatickou komedii Pepa. V ústřední roli zlomeného podpantofláka se představí Michal Suchánek.

Slavnostní premiéra filmu se konala v multikině CineStar Anděl, kam Suchánka doprovodila například jeho filmová maminka Kristýna Kociánová či představitel jeho mladšího já Vlastimil Kaňka. Tím ale výčet jmen z bohaté delegace nekončí. Projekci si nenechaly ujít herečky Alice Bendová, Anna Stropnická či Alena Doláková. Do kina dorazil i Marek Vašut vybavený slunečními brýlemi. Chybět nemohl ani Václav Noid Bárta s přítelkyní Eliškou, který je autorem hudby již ke třetímu filmu Jána Nováka (Dukátová skála, Pepa a Teambuilding).

I když se Michal Suchánek vyhýbal fotografům a při zdravení v sále opustil svoje herecké kolegy a zařadil se mezi tvůrce, na film se zřejmě těšil, protože se přes celý sál zdravil se svými kamarády a rodinou a prosil je, aby mu drželi místo.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací