Česká slavnostní premiéra Avengers: Infinity War přivítala Leovou, Lokiho, Groota či Matonohu

Film Avengers: Infinity War je konečně v kinech.
 
 
Od roku 2008, kdy nám studio Marvel představilo Iron Mana, uběhlo deset let. Téměř dvě desítky filmů nás postupně seznamovalo nejen s tamním vesmírem, ale především s jednotlivými superhrdiny i padouchy, abychom byli připravení na gigantickou akční událost v podobě  sci-fi dobrodružství Avengers: Infinity War.


Fanoušci po celém světě netrpělivě čekali na den, kdy se na scéně objeví Thanos, kterého perfektně ztvárnil Josh Brolin. Den s velkým D konečně nastal, a i čeští diváci mohli vyrazit do kina na slavnostní premiéru. Do multikina CineStar Anděl dorazily opravdu davy, které se valily do tamních kinosálů vybaveni popcornem a nervózním šimráním v břiše. Jak to všechno dopadne? Budeme zklamaní nebo si Anthony Russo a Joe Russo zaslouží náš potlesk a uznání? A přežije nás oblíbenec nebo se s ním budeme muset rozloučit?

Podobné otázky si bezesporu kladli i nefalšovaní fanoušci, kteří na projekci dorazili v propracovaných kostýmech. Ve foyer kina jsme se tak mohli nejen potkat, ale i vyfotografovat s Lokim, Captainem Americou, Quicksilverem, Helou, Grootem, Black Widow, Scarlet Witch či Star-Lordem. Tuto příležitost si nenechala ujít ani celá řada VIP hostů v čele s královnou všech filmových premiér Monikou Leovou, která opět dorazila v tematickém outfitu. S komiksovými hrdiny i padouchy zapózovali i Michal Dvořák s rodinou, Tomáš Matonoha nebo Tonya Graves se syny Sebastianem a Nikolasem.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací