Cesta kolem světa s Ondřejem Sokolem a Lukášem Pavláskem

Vzniká nový cestopisný seriál s nevšední moderátorskou dvojicí.
 
 
Herci Ondřej Sokol a Lukáš Pavlásek si sbalili ranečky a vydali se na Cestu kolem světa pod režisérskou taktovkou Dana Svátka (Occamova břitva). „Je to přesně 20 let, co jsme se s přáteli cyklisty vrátili z třináctiměsíční expedice napříč všemi kontinenty, a už tehdy mě napadl námět na cestopisný seriál s příběhem. Klíčové bylo samozřejmě vybrat moderátorskou dvojici a teď po několikatýdenním natáčení v Asii a Severní Americe jsem nadšený z toho, jak tento zdánlivě nesourodý pár funguje,“ vysvětlil režisér.

Natáčení odstartovalo 1. dubna 2018 a natáčet se bude až do léta. Zábavná dvojice se již podívala na Maledivy, do Dubaje, do USA, Mexika a do Švýcarska. V dalších týdnech se poletí na Kubu, do Austrálii, Thajska a do dalších destinacích.

Sokol s Pavláskem mají za úkol provázet diváky různými zeměmi a představovat jim místní zvyky a kulturu „tak trochu jinak“. A kdo je alespoň trochu zná, tuší, že štáb se při práci nejednou zapotí. Režisér Svátek prozradil, že Lukáš se dokonce ztratil v americké poušti Death Valley. Naštěstí se ale našel. „Je to skvělá příležitost dostat se na místa, kam bych se sám třeba nikdy nevydal. Tedy alespoň ne v tomto období. A taky bych asi nejel úplně všude. A asi ne s Pavláskem. Ale ono nám to kupodivu skvěle funguje a hodně se nasmějeme. Tedy já se nasměju. Pavlásek se hlavně ztrácí,“ svěřil se s úsměvem Ondřej Sokol, který je hlavním průvodcem celého cestopisu. Cesta kolem světa by se měla na televizní obrazovky dostat ještě letos.

 

(Foto: Cesta kolem světa)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací