DVD Lajna pokřtili Jiří Langmajer, Hana Vagnerová a Dominik Hašek

Křtilo se vychlazeným šampaňským a hokejkou „Dominátora“.
 
 
Za vznikem úspěšného seriálu Lajna stojí režisér Vladimír Skórka a scénárista Petr Kolečko. Nyní si diváci mohou komediální seriál s Jiřím Langmajerem, Zdeňkem Piškulou a Hanou Vagnerovou v hlavních rolích pustit i na DVD. Při příležitosti uvedení disku s osmi díly seriálu na trh, se konal v knihkupectví Knihy Dobrovský slavnostní křest.


S fanoušky se setkali herci Jiří Langmajer a Hana Vagnerová a sportovní legenda Dominik Hašek, který si v seriálu zahrál sám sebe. Každý ze tří hostů dostal možnost nadělit přítomným divákům jedno DVD za správné zodpovězení tematické otázky. Poté nastal samotný slavnostní akt, kdy trojice kmotrů polila DVD šampaňským. „Dominátor“ si na akci dokonce dovezl hokejku, se kterou v ten den dopoledne hrál a DVD lehce poklepal. Jiří Langmajer pokřtěný disk vhodil mezi diváky a potěšil tak jednoho z fanoušků jedinečným dárkem. Akce byla ukončena autogramiádou.

 

 

Synopse DVD Lajna:

Elitní hokejový kouč Luboš Hrouzek, olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL, má před rozvodem s manželkou Helenou a hlavně se rozchází také se svým klubem HC Slavia Praha.

Rozhodne se odejít z Prahy a začít znovu na místě, kde by ho asi nikdo nečekal… v Havířově! A nejede tam rozhodně sám. Chce v Havířově stvořit novou hokejovou legendu, Hrouzka juniora. Jméno Hrouzek totiž nikdo nikdy na dres azbukou nenapíše, dokud je Luboš naživu. Jméno Hrouzek patří na dres NHL!

Hrají: Jiří Langmajer, Zdeněk Piškula, Norbert Lichý, Hana Vagnerová, Petra Špindlerová, Pavla Dostálová, Josef Kaluža a další

Epizody: Únos, Denisa, Láska, Pravda, Talkshow, Krize, Kladno, Bůh

 

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací