Trailer kriminálního dramatu Miss Hanoi s Ha Thanh Špetlíkovou a Davidem Novotným

Zjistěte, proč se věhlasná pražská tržnice jmenuje SAPA.
 
Režisér Zdeněk Viktora se po erotickém thrilleru Raluca vrhl do kriminálních vod a přináší nám film Miss Hanoi s Ha Thanh Špetlíkovou (Ordinace v růžové zahradě 2) a Davidem Novotným (trilogie Zahradnictví, Řachanda, Hodinový manžel) v hlavních rolích. První vietnamská policajtka v Česku a neurvalý, vyhořelý detektiv Kříž vyšetřují vraždu, kterou se kdosi pokusil zamaskovat. Detektivka je zasazena do prostředí vietnamské komunity v severočeském Varnsdorfu.


„Když jsem si přečetl scénář, říkal jsem si, jestli jsem už někoho podobného hrál, nebo nehrál? Ptal jsem se sám sebe, jestli je to člověk, kterého potkáváme na ulici? Co je to vlastně za chlapíka? Když jsem si sečetl tyhle drobné a zjistil jsem, že čas na natáčení mám, pak už byla domluva rychlá,“ vysvětluje David Novotný svoji motivaci, proč roli ve snímku Miss Hanoi přijal.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 9. srpna 2018.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací