Televizní kanál Cartoon Network představil nový seriál Unikitty! za dohledu dětí i kočičích diváků

Oblíbená postavička z úspěšného filmu LEGO® příběh se vydává na sólovou dráhu.
 
 
Hromadu třpytek, dobrodružství, akce i humoru slibuje nový seriál z produkce Warner Bros. Animation Unikitty!, jehož první díl uvede televizní stanice Cartoon Network v pondělí 21. května 2018.


S princeznou Unikitty z království Unikingdom jsme se poprvé potkali prostřednictvím filmu LEGO® příběh. Dětští diváci si ale křížence kočičky s jednorožcem oblíbili natolik, že vznikl samostatný seriál s touto postavičkou v hlavní roli. I když je Unikitty roztomilá a krásně růžová, umí se i rozzuřit doběla a metat kolem sebe blesky. Nejvíce ji umí rozčílit, když někdo ubližuje jejímu mladšímu bráškovi a nejlepšímu kamarádovi princi Puppycornovi. Hlas ústřední dvojici propůjčily Andrea Elsnerová a Martina Kechnerová. V dětském seriálu dále uvidíme vědkyni Dr. Foxovou (Nikola Votočková), osobního strážce Krokořába (Michal Holán) či kumpány Protivu (Petr Gelnar) a Brocka (Radek Hoppe).

Představení seriálu Unikitty! se neobešlo bez dětské párty. Nejen na dětské diváky, ale i na jejich doprovod tu čekalo promítání první epizody, pravý Unikitty catering, fotokoutek a samozřejmě i mazlení s kočkami z Tlapky Mochov, které na celou akci pečlivě dohlížely.

Jak to na představení seriálu Unikitty! vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací