Filmové události #20/18: Freddie Mercury ožil v novém traileru, vrátil se i agent Ethan Hunt

Týden plný návratů a shledání.
 
 
Agenti S.H.I.E.L.D. obnoveni na další sezónu na poslední chvíli. Proběhly BAFTA TV Awards. Trailer ke snímku Destination Wedding. Oznámeni herci pro pokračování hororu IT. Seriálová sezóna 2017/2018 se blíží ke konci.

#20/18

Počátkem týdne byl zveřejněn první trailer biografického snímku o frontmanovi skupiny Queen Freddiem Mercurym. V ukázce se poprvé představil herec Rami Malek coby ikonický zpěvák. V dalších rolích se pak objeví Mike Myers, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Ben Hardy, Tom Hollander či Allen Leech. Film zachycuje události, které vedly k legendárnímu nástupu skupiny Queen na koncertě Live Aid v roce 1985. Bohemian Rhapsody má premiéru v českých kinech 11. listopadu.

V duchu návratů se nese i další trailer, který přinesl uplynulý týden. Jde o ukázku k novému pokračování filmové série Mission Impossible, nazvaného Mission: Impossible – Fallout. V traileru se vrací Tom Cruise coby slavný tajný agent Ethan Hunt, po jeho boku tentokráte stanou Rebecca Ferguson, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Michelle Monaghan, Angela Bassett, Simon Pegg, Alec Baldwin či Sean Harris. Na další dávku nemožné mise se mohou čeští diváci těšit už začátkem srpna.

A do třetice všeho dobrého, i poslední ukázka s sebou přináší téma opětovného shledání. V tomto případě se jedná o film Destination Wedding, ve kterém se po dlouhé době znovu spojují herci Keanu Reeves a Winona Ryder. Ti už spolu zazářili v Drákulovi z roku 1992 či Temném obrazu nebo Soukromých životech Pippy Lee. Zde se představují jako dva nevrlí jedinci, oba pozváni na svatbu, kterou si nehodlají užít. A právě to je spojí a vyvine se nečekaný vztah.

Kromě četných trailerů proběhly v minulém týdnu i ceny BAFTA TV Awards. Mezi letošní vítěze patřili: za nejlepší drama Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu, nejlepší komedii Three Girls, nejlepším hercem se stal Sean Bean a nejlepší herečkou Molly Windsor, v dalších kategoriích si odnesli ceny například Vanessa Kirby za seriál The Crown, Toby Jones za Detectorists, Graham Norton za nejlepšího moderátora zábavného pořadu a další.

K tématu seriálů se váže i další šťastná zpráva. Jedná se o to, že v pondělí bylo oznámeno prodloužení oblíbeného marvelovského seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. na další, již šestou, řadu. Seriál, propojený se světem filmového MCU (zkr. Marvel Cinematic Universe), se pohyboval na tenkém ledě a fanoušci netušili až do poslední chvíle, zda bude současná pátá řada, tou poslední. To se však změnilo, když na začátku týdne tvůrci oznámili obnovení pořadu. Ten odvysílal poslední epizodu páté řady v pátek 18. května.

Agenti S.H.I.E.L.D. však nejsou jediným seriálem, který balí kufry v letošní seriálové sezóně. Ta se už pomalu, ale jistě blíží ke konci. I další pořady již odvysílaly poslední díly svých dosavadních řad. Jako příklady lze uvést Lovce duchů, New Girl, Bylo nebylo, Lucifera či Riverdale a mnohé další.

A na závěr něco ze světa hororů. Připravované pokračování filmu IT nazvané IT: Chapter 2 už má svoje herecké obsazení. V druhém díle hororu Stephena Kinga se v rolích, teď už dospělých dětí z předchozího snímku, oficiálně objeví Andy Bean jako šprt Stan, James Ransone jako hypochondr Eddie, Jessica Chastain jako jediná dívka Beverly, James McAvoy jako koktavý Bill, Bill Hader jako upovídaný Richie, role Mika a Bena zatím nebyly ještě obsazeny, coby strašidelný klaun Pennywise se pak vrátí Bill Skarsgard. V českých kinech má snímek chystanou premiéru v září příštího roku.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací