Snímek Solo: Star Wars Story do kina vyprovodili fanoušci v kostýmech

Premiérovou projekci filmu o mladém Hanu Solovi si nenechali ujít Václav Upír Krejčí s dcerou Klárou, Natálie Grossová a další známé osobnosti.
 
 
Akční sci-fi Solo: Star Wars Story nám přiblíží začátky legendárního pilota v galaxii. Han Solo je mladý, drzý a musí si vybudovat nejen svoji pověst, ale získat si na svou stranu i nespočet fanoušků Hvězdných válek. Další film ze série Star Wars Story se totiž nevyvaroval problémům při vzniku a negativních ohlasů potencionálních diváků.

Jestli se Solo: Star Wars Story režiséra Rona Howarda povedl nebo ne, se na vlastní oči a uši přišli do kina přesvědčit jak známé osobnosti, tak fanoušci v kostýmech. Ve foyer multikina CineStar Anděl jste se tak mohli stát svědky souboje se světelnými meči, pochodu Stormtrooperů či setkání mladého Sola s princeznou Leiou. Chewbacca bohužel chyběl.

Premiéru snímku v nezapomenutelné atmosféře si vychutnali Jakub Kohák, Tonya Graves, Denisa Pfauserová, Václav Upír Krejčí s dcerou Klárou, Šárka Grossová, Natálie Grossová a mnozí další.

Jak to na české slavnostní premiéře filmu Solo: Star Wars Story vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací