Dětské předpremiéry animáku Pat a Mat znovu v akci v Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar a GAC

Dva nejnešikovnější kutilové se vrací do kin.
 
 
Boj s rojem včel, oprava elektrické sekačky, ucpaný odpad, boj s krtkem a mnoho dalších výzev čeká na domácí kutily Pata a Mata. (Ne)sehraná dvojka se vrací do kin v novém dobrodružství Pat a Mat znovu v akci. Ono totiž postarat se o nový dům, není jen tak jednoduché. Multikina Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar a Golden Apple Cinema zvou na speciální dětské předpremiéry, které rozesmějí nejen kluky a holky, ale i jejich dospělý doprovod.

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu Pat a Mat znovu v akci

Kdy: 3. června 2018

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz


Co: Předpremiérový víkend s filmem Pat a Mat znovu v akci

Kdy: 2. a 3. června 2018

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: cinemacity.cz


Co: Předpremiérový víkend s filmem Pat a Mat znovu v akci

Kdy: 2. a 3. června 2018

Kde: CineStar ČR 

Podrobnosti naleznete zde: cinestar.cz


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Pat a Mat znovu v akci

Kdy: 3. června 2018

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: gacinema.cz


 

Synopse filmu Pat a Mat znovu v akci:

„A je to opět tady“ Pat a Mat, naši dva známí kutilové znovu v akci. Přestěhovali se do nových domů, kde na ně čekají nové kutilské výzvy a nové příhody. Pro Pat a Mata není nic problém, ať již se jedná o boj s rojem včel, opravu elektrické sekačky, ucpaný odpad, boj s krtkem nebo stavbu nové skalky.

Pro kutily není žádná komplikace překážkou a žádná výzva dostatečně velká. Vyčistit komín? Postavit nový plot? Naši kutilové si dokáži poradit s každým problémem. Kuťení je pro ně zábava a dokážou si ho patřičně užít. Našim kutilům vůbec není cizí ani moderní řešení a tak se stanou odborníky v užití solární energie nebo instalaci bezpečnostních kamer.

Pat a Mat, jak již jsme zvyklí přináší zábavu na ostří šroubováku a legraci až se hřebíky budou prohýbat. Doma to raději nezkoušejte!

Režie: Marek Beneš

Premiera v ČR: 7. 6. 2018 (Bioscop)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací