Události #22/18: Natáčení druhého dílu Top Gun je v plném proudu

A pokračování Spider-Mana hledá komparz.
 
 
První trailer ke snímku Hotel Artemis. Andrew Lincoln plánuje odejít z Živých mrtvých. Oznámeno hvězdné obsazení historického filmu The King. Nové fotky s Disney princeznami k Raubířovi Ralfovi 2. Policie Modrava natáčí druhou řadu. Sitcom Roseanne končí.

#22/18

Dlouho očekávané pokračování kultovního snímku Top Gun se právě začalo natáčet. Druhý díl nesoucí podnázev Maverick odstartoval v minulém týdnu produkci. Oznámil to sám herec Tom Cruise na svých sociálních sítích, kam vložil první oficiální promo fotografii ke snímku. Jeho děj je pro zatím neznámý, víme pouze, že se v něm vrátí hrdina Maverick v podání Cruise. Film má naplánovanou premiéru na léto příštího roku.

I druhý díl marvelovského Spider-Mana zahájil přípravy na natáčení. Přesněji, tvůrci oznámili, že část děje se bude odehrávat v Praze (kde se bude snímek částečně i natáčet), některé tyto scény však budou zpracovány v Londýnských studiích. Právě proto tvůrci vyhlásili, že hledají trvale žijící Čechy v Anglii na komparz. Natáčení by mělo začít někdy v průběhu léta.

Americká ikona Jodie Foster je zpátky v novém traileru Hotelu Artemis. Foster zde ztvárňuje zdravotní sestřičku, která provozuje tajnou pohotovost přístupnou pouze jejím členům, kterými jsou všelijací kriminálníci. Vedle Foster se zde dále objevují Sofia Boutella, Dave Bautista, Sterling K. Brown, Jeff Goldblum, Jenny Slate, Zachary Quinto nebo Charlie Day.

Seriál Živí mrtví možná protrpí velkou ztrátu. Herec Andrew Lincoln, který se v pořadu představuje coby hlavní hrdina Rick, oznámil, že po skončení chystané deváté řady plánuje ze seriálu odejít. Fanoušci mohou pouze hádat, co přesně by to pro budoucí vývoj Živých mrtvých znamenalo.

Historické drama The King už má svoje hvězdné obsazení. Tvůrci v uplynulém týdnu pomocí Twitteru oznámili jména herců, kteří si ve snímku zahrají.  A je to vskutku plejáda jmen. Objeví se tu například Timothée Chalamet, Joel Edgerton, Robert Pattinson, Ben Mendelsohn, Sean Harris či Lily-Rose Depp.  Podrobnější děj zatím nebyl oznámen, víme akorát, že se příběh zaměřuje na vládu a život britského panovníka Jindřicha V.

Letos na podzim se do kin vrátí Raubíř Ralf ve svém pokračování, kde navštíví internet. V minulém týdnu byly zveřejněny tři nové fotografie ze snímku. Pozornost fanoušků však nejvíce zaujala ta s disneyovskými princeznami. Tvůrci Raubíře Ralfa už dávno oznámili, že se ve filmu objeví všechny Disneyho princezny, které známe, a dabovat je budou jejich původní představitelky. Tvůrci tak konečně nabídli publiku první pohled na hromadné setkání princezen ve světě Raubíře Ralfa. Objeví se zde Sněhurka, Popelka, Mulan, Pocahontas, Ariel, Aurora, Locika, Merida, Tiana, Elsa, Anna i nejnovější Moana, zkrátka to bude animovaná událost roku.

(Foto: Walt Disney Studios)

Oblíbený sitcom Roseanne na dobro končí.  V minulém týdnu učinili producenti rázné rozhodnutí a seriál zrušili. Původní Roseanne běžela od roku 1988 až do roku 1996, letos se však tvůrci rozhodli hubatou hospodyňku vrátit na televizní obrazovky v nové sezóně odehrávající se přesně 22 let po té poslední. Nová a vylepšená Roseanne však vydržela pouze rok, a za vinu to lze dávat pouze její hlavní představitelce. Roseanne Barr se totiž na Twitteru urážlivě a rasisticky vyjádřila o bývalé černošské poradkyni amerického exprezidenta Baracka Obamy, kterou nepřímo přirovnala k opici. Vedení stanice ABC, která seriál vysílala, v úterý tweet odsoudilo a ukončilo spolupráci s herečkou, což vedlo ke zrušení jejího pořadu.

A teď něco z české scény. TV Nova začala natáčet nové díly svého v současnosti nejúspěšnějšího seriálu, kterým je Policie Modrava. V pondělí 28. května padla první klapka třetí řady.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací