Filmové události #23/18: Spider-Man, Raubíř Ralf, LEGO, draci a mnohem více

Období nekonečných trailerů a filmových pokračování je tu.
 
 
Nové promo fotografie Ant-Mana a Wasp. Johnny Depp navštíví Prahu. Transformers, Smrtelné stroje, Widows, Halloween a další ukázky filmů. Uběhlo již dvacet let od premiéry Sexu ve městě. Pravá blondýnka 3 bude. Zemřel americký kuchař Anthony Bourdain.

#23/18

Minulý týden přinesl vskutku nečekané množství trailerů a všelijakých filmových ukázek. Jedním z nejvýznamnějších a nejočekávanějších byl Spider-Man: Paralelní světy. V první videu k tomuto animáku se diváci seznamují s Milesem Moralesem, mladým Spider-Man, jehož mentorem se stává dospělí Peter Parker, nejslavnější alter ego pavoučího muže. V klipu je pak k vidění i dámská verze pavoučího hrdiny, tedy Spider-Gwen. Na tuto podívanou, kde spojí síly vícero komiksových představitelů Spider-Mana se mohou diváci těšit až v polovině prosince. Ještě předtím si však mohou příznivci animáků v létě užít pokračování Raubíře Ralfa, které tento týden také vypustilo do světa novou ukázku. Tím však trailery ze světa kreslených filmů nekončí, začátek června také přinesl klipy k LEGO příběh 2 a Jak vycvičit draka 3, které mají chystané premiéry na únor příštího roku.

Kromě Spider-Mana se nových ukázek dočkal i další marvelovský hrdina z říše brouků a hmyzu. Jedná se o pokračování Ant-Mana. Nejmenší superhrdina, jeho vosí kolegyňka i další postavy ze snímku se fanouškům představili v nových promo fotkách i krátkém klipu. Nejvíce zaujal plakát s postavou Michelle Pfeiffer, která ztvárňuje bývalou Wasp uvězněnou kdesi v říší kvantů. Ant-Man a Wasp se přiženou do českých kin již na začátku července.

A aby toho nebylo málo uplynulých sedm dní přineslo i velké množství trailerů pro hrané filmy. Jmenovitě se zde jedná o například o Bumblebee, prequel k populární filmové sérii ze světa Transformers, která dorazí do našich kin na sklonku letošního roku. Dalším jsou Smrtelné stroje, nové dílo ze studia tvůrců epické ságy ze Středozemě Pána prstenů. Příběh sleduje hrdiny, kteří se snaží přežít v post-utopistické společnosti. Mezi další filmy, které se v aktuálně dočkaly prvních trailerů patří i The Girl In The Spider’s Web, Widows, Zrodila se hvězda či dlouho očekávané pokračování hororu Halloween.

Hlavní město Česka zanedlouho poctí svou návštěvou oblíbený hollywoodský herec Johnny Depp. Objeví se zde při příležitosti koncertu Ozzyho Osbourna, kterému bude Depp dělat 13. června na letňanském letišti předskokana se svou kapelou Hollywood Vampires.

Je to až k neuvěření, ale uběhlo již dvacet let od uvedení prvního dílu seriálu Sex ve městě 6. června 1998. Populární seriál sledoval osudy novinářky a spisovatelky Carrie (Sarah Jessica Parker) a jejich tří kamarádek Samanthy (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) a Mirandy (Cynthia Nixon), které se potýkaly se všedním i nevšedním životem v New Yorku a řešily témata sexuality, bezpečného sexu, promiskuity, feminismu a přátelství, to vše při hledání toho pravého. Pořad kanálu HBO, inspirovaný stejnojmennou knihou autorky Candace Bushnell, měl šest řad a dočkal se i dvou filmových zpracování a jednoho seriálového prequelu (The Carrie Diaries).

Na sklonku týdne zarmoutila veřejnost zpráva o smrti slavného amerického televizního šéfkuchaře Anthonyho Bourdaina. Ten byl v pátek ráno nelezen mrtev v hotelu ve francouzském Kaysersbergu, kde zrovna pracoval na nových epizodách svého kulinářského pořadu Anthony Bourdain: Neznámé končiny. Bourdain měl údajně spáchat sebevraždu oběšením. Americký kuchař měl i krátkou scénu ve snímku Sázka na nejistotu, kde vysvětluje typy dluhů. Pár dnů předtím šokovala veřejnost smrt návrhářky Kate Spade, která také skonala sebevraždu. Spade byla mimo jiné také švagrovou komika Davida Spada.

Herečka Reese Witherspoon na svém instagramovém účtu oznámila, že třetí pokračování populární komedie Pravá blondýnka se bude oficiálně konat. Detaily děje zatím nejsou známy. Oblíbená blonďatá právnička Elle Woods se do našich životů vrátí na Valentýna roku 2020.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací