Předprázdninové novinky Albatros Media nabídnou sci-fi, romantiku, cestování i kapku hlavolamů

Román plný lásky, město proti městu, komiksy, mladý Solo i nebezpeční dinosauři.
 
 
Měsíc červen je takovou malou předehrou prázdnin a času dovolených. Nalaďte se na blížící se volno novinkami od mediální společnosti Albatros Media a.s. A proč nezačít láskou a romantikou? Oboje v sobě skrývá román pro dívky Slunce je také hvězda a román pro ženy Tajemství modrých dopisů. Děti i dospělí čtenáři bezesporu prahnou po dobrodružstvích na stránkách knih. Fantasy Zvláštní oheň v sobě staví město proti městu a bratr proti bratru. Dokonce se budeme moci ponořit i do dobrodružného románu z Divokého západu od autora Jurského parku Dračí zuby. Je libo komiks? Začtěte se do humorné publikace Malý Mikuláš: původní komiks, který poprvé vychází knižně a dalšího dílu ze série Disney – Zlatá klasika, tentokrát s podtitulem Vicar. Filmové fanoušky nadchnou hned dva tituly, a to Star Wars – Han Solo Oficiální průvodce a Jurský svět. Zánik říše – Příběh podle filmu. Namáhat si budeme moci i mozkové závity prostřednictvím knížky Rubik’s – Hlavolamy pro děti nabízející 60 hádanek pro chytré hlavy. Dokonce si i zacestujeme a poznáme všechny krásy Francie díky publikaci Bedekr: Francouzské klenoty.

Slunce je také hvězda

Autor: Nicola Yoonová

Anotace:

„Může za to náhoda, nebo osud? Román plný lásky a naděje od oceňované autorky.“

Natasha je dívka, která věří ve vědu a fakta. Rozhodně ne na osud! Nebo na sny, které se nikdy nesplní. A už vůbec není ten typ holky, která se na rušné ulici v New Yorku potká s klukem a hned se do něj bláznivě zamiluje. Zvlášť když její rodině zbývá dvanáct hodin do deportace ze Spojených států. Ani Daniel nebyl nikdy snílek, ale když Natashu potká, zapomene úplně na všechno. Cosi v ní ho přimělo věřit, že jim osud nachystal něco opravdu zvláštního.

Cena: 329 Kč

Žánr: literatura pro dívky

Počet stran: 328

Rozměry: 130×200 mm

Nakladatelstvi: COOBOO

Datum vydání: 04. 06. 2018

Zvláštní oheň

Autor: Tommy Wallach

Anotace:

„Město proti městu. Bratr proti bratru.“

Říkají, že první generace lidí byly poháněny nízkými touhami: po poznání, po bohatství, po moci. Říkají, že lidstvo bylo tak zkažené, že Pán svět zničil ohněm. Přeživších bylo jen málo, ale během staletí se spojili a vytvořili novou civilizaci – založenou na víře, že chyby minulosti se nesmí opakovat.Bratři Clive a Clover strávili svůj život tím, že šířili toto evangelium. Když však objeví komunitu, která chce znovu obnovit rouhavé technologie minulosti postaví se město proti městu… a bratr proti bratru.

Cena: 329 Kč

Žánr: dobrodružství pro děti, fantasy pro děti

Počet stran: 328

Rozměry: 145×205 mm

Nakladatelstvi: COOBOO

Datum vydání: 04. 06. 2018

Star Wars – Han Solo Oficiální průvodce

Autor: kolektiv

Anotace:

„Kompletní průvodce filmem pro všechny fanoušky ságy Star Wars“

Oficiální průvodce k filmu Solo: Star Wars Story odhaluje svět mladého Hana Sola do nejmenších podrobností. Představuje fascinující planety, stroje a bytosti, s nimiž se Han Solo setkává při svých prvních dobrodružstvích. Objevte hlavní postavy, místa a rekvizity v úchvatných detailech na bezpočtu produkčních fotografiích a prohlédněte si ikonický Millennium Falcon tak, jak dosud nikdy nebyl k vidění, na exkluzivních nákresech od Richarda Chasemorea.

Cena: 399 Kč

Žánr: encyklopedie, sci-fi

Počet stran: 128

Rozměry: 229×276 mm

Nakladatelstvi: Egmont

Datum vydání: 04. 06. 2018

Bedekr: Francouzské klenoty

Anotace:

„Cestování nikdy nebylo tak zábavné!“

Poznejte všechny krásy Francie, navštivte věhlasné památky a přírodní scenérie. Vydejte se i do těch nejodlehlejších míst, která vás určitě nejen okouzlí, ale i překvapí.Tentokrát s Míšou Maurerovou a Martinem Písaříkem. Bedekr vychází ze stejnojmenného TV cyklu. Nabízí konkrétní rady, tipy, vychytávky a doporučení, jak strávit čas co nejefektněji. Jižní Alpy a Azurové pobřeží – Štrasburk – Nová Akvitánie – Bretaň – Normandie – Katarské hrady – Auvergne – Nord Pas de Calais – Burgundskem na kole – Pyreneje.

Cena: 269 Kč

Žánr: cestopisné monografie, zahraniční průvodce

Počet stran: 192

Rozměry: 125×205 mm

Nakladatelstvi: EDICE ČT

Datum vydání: 07. 06. 2018

Rubik’s – Hlavolamy pro děti

60 hádanek pro chytré hlavy

Autor: kolektiv

Anotace:

„Zábava s Rubikovou kostkou a dalšími hlavolamy!“

Rubikova kostka je nejznámější hlavolam na světě. Tento kouzelný předmět ovládl celou planetu a fascinuje ji už déle než čtyřicet let. Už jste na Rubikovu kostku vyzráli? Svůj důvtip můžete otestovat na této knížce plné záludných hádanek!

Cena: 229 Kč

Žánr: interaktivní knihy, knihy her a nápadů

Počet stran: 96

Rozměry: 162×235 mm

Nakladatelstvi: Egmont

Datum vydání: 11. 06. 2018

 

Tajemství modrých dopisů

Autor: Emily Bleeker

Anotace:

„Může jediný dopis změnit celý náš život?“

Luke si připadá v koncích. Nejenže se vyrovnává se ztrátou milované manželky Natalie, ale také se musí postarat o své tři děti. Pak mu jednoho dne začnou chodit dopisy v modré obálce, v nichž mu Natalie radí, jak má dál žít. Její nejlepší kamarádka Annie se obává, že jejich čtení jen prodlužuje zármutek, Luke se však nedokáže odtrhnout. A pak narazí na tajemství, které možná obrátí celý jeho dosavadní život v prach – lhala mu Natalie o jejich dětech? A kdo je ten neznámý člověk, jenž dopisy posílá?

Cena: 349 Kč

Žánr: čtení pro ženy, román, světová beletrie

Počet stran: 320

Rozměry: 130×200 mm

Nakladatelstvi: MOTTO

Datum vydání: 14. 06. 2018

Malý Mikuláš: původní komiks

Autor: René Goscinny

Anotace:

„Původní komiksové příběhy malého Mikuláše poprvé knižně!“

Věděli jste, že příběhy malého Mikuláše vznikly původně jako komiks? Knižně dosud nevydané příběhy spatřily světlo světa v roce 1955 a s nimi i postavička malého Mikuláše. Vycházely na pokračování v belgickém týdeníku Le Moustique. Později se je autoři Sempé a Goscinny rozhodli oživit v novinách Sud Ouest, tentokrát už ale ve formě krátkých ilustrovaných příběhů, které všichni známe a milujeme dodnes.

Cena: 249 Kč

Žánr: humor pro děti, komiks, příběhy dětí

Počet stran: 48

Rozměry: 210×295 mm

Nakladatelstvi: ALBATROS

Datum vydání: 18. 06. 2018

 

Disney – Zlatá klasika Vicar

Ilustrace: Vicar

Anotace:

„Další díl známé série Zlatá klasika!“

Víctor Arriagada Ríos je jedním z mnoha autorů, kteří takřka v anonymitě rozvíjeli postavu kačera Donalda. Jeho výborné komiksové série si však postupně získaly oblibu a podpis Vicar se stal ikonickým. Jeho díla vycházela více než třicet let a byla populární zejména mezi mladými čtenáři – nejen proto, že jeho styl přetéká nápady a vynalézavostí. Jeho příběhy přispěly k dalšímu rozvoji a oživení nezapomenutelných obyvatel Kačerova.

Cena: 349 Kč

Žánr: komiks

Počet stran: 192

Rozměry: 160×244 mm

Nakladatelstvi: Egmont

Datum vydání: 18. 06. 2018

Dračí zuby

Autor: Michael Crichton

Anotace:

„Dobrodružný román z Divokého západu od autora Jurského parku“

Vysokoškolák William musí strávit léto na západě Ameriky, a proto se přidá k paleontologovi Othnielu Marshovi. Paranoidní Marsh pojme podezření, že je William špeh a pracuje pro jeho dávného rivala v oboru, Edwarda Copea, a tak nechá mladého studenta napospas městečku plnému zločinců. William nakonec skutečně spojí síly s Copem a společně učiní historický objev. S cenným pokladem v rukou Williamovi hrozí smrtelné nebezpečí a „válka o kosti“ může začít.

Cena: 299 Kč

Žánr: thriller, světová beletrie, dobrodružství

Počet stran: 264

Rozměry: 130×200 mm

Nakladatelstvi: PLUS

Datum vydání: 18. 06. 2018

Jurský svět. Zánik říše – Příběh podle filmu

Autor: kolektiv

Anotace:

„Příběh k filmu s fotografickými ilustracemi“

Ostrovu Isla Nublar hrozí přírodní katastrofa a je třeba zorganizovat výpravu na záchranu dinosaurů před vyhynutím. Bude výprava úspěšná? V bohatě ilustrované knížce podle nejnovějšího filmu veleúspěšné série Jurský svět si každý čtenář najde svou dávku překvapení, dobrodružství i napětí. V příběhu se vracejí oblíbené postavy a dinosauři včetně Velociraptorky Blue a k nim přibudou nové, děsivě dokonalé druhy, strašnější než kdy dřív!

Cena: 199 Kč

Žánr: dobrodružství pro děti, obrázková kniha

Počet stran: 64

Rozměry: 200×250 mm

Nakladatelstvi: Egmont

Datum vydání: 25. 06. 2018

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací