Moët, make-up filmových hvězd i párty v Lázních nabídne 53. MFF Karlovy Vary

Ve Varech na nás čeká zábava všeho druhu.
 
 
Jako každý rok, i letos vyroste na terase hotelu Thermal Moët Summer Lounge, kde se lze osvěžit oficiálním šampaňským festivalu Moët & Chandon. Každý večer a odpoledne tu ovšem budeme moci nejen popíjet, ale i pomáhat. I 53. ročník MFF Karlovy Vary bude obohacen o tradyční rituál hollywoodských hvězd. Filantropické iniciativy “Toast for a Cause” („Přípitek pro dobrou věc“) se zhostí prezident festivalu Jiří Bartoška s modelkou a zakladatelkou nadačního fondu AutTalk Kateřinou Sokolovou. Přispět na dobrou věc částkou 53 Kč (ročník MFF KV) lze zakoupením elegantní lahvičky Moët Mini. V prodeji bude i ikonická podpisová lahev o objemu 600 cl, kterou během festivalu podepíší nejen filmové hvězdy.


Tak trochu hollywoodská atmosféra na nás dýchne i v Dermacol Beauty Zoně v hotelu Thermal. Původní česká značka Dermacol vznikla ve filmových ateliérech v Praze na Barrandově, ale v roce 1969 pronikla až do Hollywoodu. A vzhledem k tomu, že červený koberec a dokonalý make-up patří neodmyslitelně k sobě, budete se i vy moci nechat zkrášlit a otestovat si všechny kosmetické novinky a bestsellery během karlovarského festivalu.

Poté, co se příjemně naladíte v Moët Summer Lounge a zkrášlíte v Dermacol Beauty Zoně můžete vyrazit směr párty. Za zmínku určitě stojí první multižánrový pop-up klub Kaiser 53, který otevře své dveře po sedm nocí během Mezinárodního festivalu v Karlových Varech v budově historických Lázní I. Každý den od 1. do 7. července 2018 bude klub vypadat jinak a nabídne jedinečnou atmosféru. To je ale jen malá ochutnávka, co doprovodný program 53. MFF Karlovy Vary nabízí.
 
Co: 53. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary
Kde: Karlovy Vary
Kdy: 29. června až 7. července 2018
Podrobnosti: kviff.com
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací