První trailer české komedie Po čem muži touží s Annou Polívkovou a Jiřím Langmajerem

„Jsi kočka, vole!“
 
 
Komedie Po čem muži touží inspirovaná filmy jako Na Hromnice o den více nebo Tootsie režiséra Rudolfa Havlíka se představuje prvním trailerem. Na scénáři Rudolf Havlík pracoval společně s úspěšnou spisovatelkou Radkou Třeštíkovou.

Snímek Po čem muži touží nás seznámí s Karlem Králem (Jiří Langmajer), který je šéfredaktorem časopisu Playboy a vede nezávazný způsob života. Jednoho dne mu ale neznámá žena nabourá auto, v práci ho nahradí mladá a krásná kolegyně (Táňa Pauhofová) a dcera s bývalou manželkou ho zase naštvou. Stresový den Karel vyřeší opitím se s kamarádem Čestmírem (Matěj Hádek) a přáním stát se ženou. Vědma Zoltana (Pavla Tomicová) mu tuto prosbu vyplní a ráno se probudí jako Karla (Anna Polívková)

Dalších rolí se chopili Oldřich Navrátil, Lucie Polišenská, Lucie Šteflová, Naďa Konvalinková, Jana Synková, Jakub Volák, Dominika Myslivcová, Richard J. Müller či Jiří Maryško.

Pokud se chcete dozvědět více o natáčení filmu Po čem muži touží, pusťte si krátký rozhovor s režisérem Rudolfem Havlíkem nebo herečkou Táňou Pauhofovou, představitelkou nové šéfredaktorky časopisu Playboy

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 20. září 2018.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací