Robert Pattinson bude hostem slavnostního zakončení 53. MFF Karlovy Vary

Lázeňské město bude plné seriálových i filmových upírů.
 
 
Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary odhaluje jména dalších hostů. Letošní ročník si užijí především milovníci fantasy a charismatických upírů. Že do lázeňského městečka dorazí Bill Compton a Sookie Stackhouse, které hrají Stephen Moyer a Anna Paquin, už víme.


Nyní ale pořadatelé oznámili, že na festival přijede i upír, který před lety rozpoutal doslova šílenství. Pozvání přijal Robert Pattinson, kterého všichni známe z filmové Twilight ságy jako Edwarda Cullena. Mladý britský hudebník a herec převezme v průběhu slavnostního zakončení Cenu prezidenta MFF Karlovy Vary.

Tím ale hvězdná nadílka 53. MFF KV nekončí. Otevírací ceremoniál bude bohatší o další dvě jména. Hosty letošního slavnostního zahájení budou dva novozélandští filmaři, kteří právě točí v Česku snímek Jojo Rabbit. Po červeném koberci se projde režisér Taika Waititi (Thor: Ragnarok) a producent Carthew Neal.

Pokud se těšíte na projekci snímku Muž, který zabil Dona Quijota 4. července 2018 ve 14 hodin ve Velkém sále hotelu Thermal, budete jásat hned dvojnásob. Spolu s režisérem Terrym Gilliamem promítání uvede i herečka Joana Ribeiro.

Co: 53. Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary

Kde: Karlovy Vary

Kdy: 29. června až 7. července 2018

Podrobnosti: kviff.com

(Foto:Entertainment One, film Mapy ke hvězdám) 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací