Tim Robbins na 53. MFF Karlovy Vary převzal Křišťálový glóbus a uvedl filmové projekce

Těšit se můžeme i na speciální koncert Tima Robbinse a The Rogues Gallery Band.
 
 
Tim Robbins, hlavní hvězda letošního 53. ročníku MFF Karlovy Vary si svoji účast na festivalu opravdu užívá a rozhodně nelení. Hned první den, tedy v pátek 29. června 2018 se prošel po červeném koberci před hotelem Thermal a převzal z rukou prezidenta festivalu Jiřího Bartošky Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Všem přítomným poděkoval a čerstvě obdrženou cenu nadšeně zvedal nad hlavu.

Hned druhý den na Tima Robbinse čekalo několik povinností, a to uvedení filmu Bob Roberts ve Velkém sále Thermalu a KVIFF TALK s nadšenými fanoušky i odborníky. Sobotní den americký herec, scenárista, režisér a muzikant zakončil v Letním kině, kde se před promítáním krimi dramatu Vykoupení z věznice Shawshank pozdravil s 2260 diváky, které neodradilo ani chladnější počasí.

I neděle patřila filmu a setkání s fanoušky. Robbins zavítal do Městského divadla Karlovy Vary, kde uvedl drama Kolébka ve větru. Herec byl nadšen z pseudorokokové budovy a svěřil se, že v takto jedinečných prostorech film ještě neuváděl.

Pokud jste zatím neměli na Tima Robbinse štěstí, nesmutněte. Do Městského divadla Karlovy Vary se ještě vrátí, a to ve středu 4. července 2018 v rámci jeho speciálního koncertu a The Rogues Gallery Band.

Jak vypadá účast Tima Robbinse na 53. MFF Karlovy Vary se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací