Na MOËT & ELLE Iceland Party na MFF Karlovy Vary by se dobře cítila i královna Elsa

Krainová, Verešová, Sokolová, Plodková, Kasanová, Vagnerová a další krásky jako ledové královny.
 
 
I když po celý Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary panovalo letní horké počasí, na jeden večer, spíše již noc, padaly z nebe sněhové vločky. Téma letošní párty plné bublinek totiž bylo Iceland a dress code měl být inspirovaný ledem. Dámy proto sáhly především po bílých, šedivých či namodralých róbách. Jako ryba ve vodě by se tu bezesporu cítila královna Elsa.

Mrazivou atmosféru celé akce podpořila i fotostěna, u které se tento rok pózovalo, protože byla sestavena z obrovských kvádrů ledu. Chybět samozřejmě nesměl typický nápis a drink s ledem.

Ledový look nepodcenila královna večírků Andrea Verešová v nádherné třpitové róbě, ve které vypadala jako princezna. Ledovému mámení podlehly i Eliška Dospivová, Jana Plodková, Anna Linhartová, Hanka Vagnerová, Jana Doležalová či Kateřina Hrachovcová. Nejspíše zmrzlými prstíky si prohrábly vlasy DJ Lucca či Kateřina Kasanová. Naopak mráz po zádech bezesporu proběhl Simoně Krainové, které se při oblékání roztrhly šaty a musela zvolit náhradní outfit.Chybět nesměla ani Kateřina Sokolová, jejíž nadační fond AutTalk Moët & Chandon letos ve Varech podporoval.

Na párty samozřejmě nebyla nouze ani o muže. Potkat jsme se mohli s hercem Zdeňkem Piškulou, stylistou Filipem Vaňkem, hercem a komikem Pavlem Zedníčkem a hercem Jaromírem Hanzlíkem, který na slavnostním zakončení MFF Karlovy Vary převezme Cenu prezidenta MFF KV.

Jak to na MOËT & ELLE Iceland Party na MFF Karlovy Vary vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací