Robert Pattinson na 53. MFF Karlovy Vary uvedl film The Rover, rozdával autogramy a převzal ocenění

Herec z Twilight ságy rozvášnil Vary.
 
 
Cedric Diggory, Edward Cullen, Eric Packer, Rey, Tyler Hawkins a mnoho dalších postav ztvárnil dvaatřicetiletý britský herec Robert Pattinson, který se stal největší hvězdou posledního dne 53. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.


I když ho v současnosti vídáme především v nízkorozpočtových, dramatičtějších nebo artovějších projektech (Ztracené město Z, Dobrý časy, Cosmopolis, Voda pro slony a další) proslavil se díky filmům Harry Potter a Ohnivý pohár a sérii Twilight sága. Právě díky roli upíra Edwarda Cullena okouzlil davy dívek a žen.

Nebylo proto velkým překvapení, že si jeho příjezd do Karlových Varů na MFF nenechaly ujít zástupy fanoušků. Před Městským divadlem KV, kde uvedl krimi drama The Rover, čekali diváci toužící po autogramu a selfie. I přes viditelnou únavu Pattinson vyběhl na podium a všechny přítomné pozdravil: „Ahoj!“ Poté dodal, že to je vše, co česky umí říct.

Po zastávce v divadle si zřejmě chvíli odpočinul, protože na červeném koberci před hotelem Thermal působil daleko uvolněnějším dojmem a několik minut rozdával podpisy a fotografoval se s nadšenými přihlížejícími. Ve Velkém sále poté převzal z rukou Jiřího Bartošky Cenu prezidenta karlovarského festivalu. Až roztomile působil fakt, že měl děkovnou řeč napsanou na papírku, který žmoulal v ruce.

Následovalo i povinné fotografování oceněných, kdy se před fotostěnou potkal s Jaromírem Hanzlíkem, čerstvým držitelem Ceny prezidenta MFF Karlovy Vary za umělecky přínos české kinematografii a oscarovým režisérem Barrym Levinsonem, který dřímal v rukou Křišťálový globus za mimořádný umělecky přínos světové kinematografii. Na Robertovi bylo vidět, že si s oběma pány velice rozumí. Smáli se, a dokonce si ceny navzájem prohlíželi a porovnávali jako staří kamarádi.

Jak vypadal pobyt Roberta Pattinsona na 53. MFF Karlovy Vary, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací