Show Tvoje tvář má známý hlas odhalila jména dalších soutěžících

V převlecích na pódiu se předvedou zpěvačka a herečka Eva Burešová a herec Patrik Děrgel.
 
 
Letošní podzim přinese další řadu show Tvoje tvář má známý hlas. Televize Nova odhalila jména dalších soutěžících. Po boku Jitky Schneiderové a Vojty Drahokoupila předvedou svůj talent zpěvačka a herečka Eva Burešová a herec Patrik Děrgel.

A co na své účinkování v televizní pořadu říkají samotní aktéři? „Přál jsem si to zažít, protože člověk nikdy neví, co bude následovat a ani si to nedokáže představit. Bavil jsem se s lidmi, kteří touto show prošli a říkali, že to je nezapomenutelný zážitek. Takže se opravdu těším a určitě to bude etapa života, na kterou budu vždy vzpomínat,“ prozradil Patrik Děrgel.

Menší dilema měla maminka Burešová, která řešila, jestli svoji účast v show zvládne skloubit s rodičovskými povinnostmi. „Nebylo to snadné. Situaci jsem řešila s rodinou, která mi bude pomáhat. Nikdo z nich neřekl: nechoď do toho. Po skončení natáčení počítám s tím, že si vezmu měsíc volna a někam spolu se synem pojedeme,“ svěřila se Eva Burešová.

(Foto: TV Nova)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací