Předpremiéry filmu Mamma Mia! Here We Go Again a Mamma Mia! Maraton v multikinech

Prázdninová hudební párty začíná.
 
 
Filmový divácky hit Mamma Mia! se vrací do kin. Mamma Mia! Here We Go Again nám přinese nejen nesmrtelné hity skupiny ABBA, ale navíc nám ukáže, co se dělo před i po událostech prvního snímku. Multikina Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar i Golden Apple Cinema proto nabízí speciální dámské předpremiérové a premiérové projekce. Navíc, Cinema City Mamma Mia! Maraton nabízející 223 minut nejznámějších písni ABBA.

Co: Premiere Ladies s předpremiérou filmu Mamma Mia! Here We Go Again:

Kdy: 18. července 2018

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz


Co: Ladies Night s předpremiérou filmu Mamma Mia! Here We Go Again:

Kdy a kde:

18. července 2018 v Cinema City Chodov, Slovanský dům, Ústí nad Labem, Liberec a Pardubice

19. července 2018 v Cinema City Plzeň, Velký Špalíček, Nový Smíchov a Ostrava

Podrobnosti naleznete zde: cinemacity.cz


Co: Mamma Mia! Maraton

Kdy: 18. července 2018

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: cinemacity.cz


Co: Dámská jízda s předpremiérou filmu Mamma Mia! Here We Go Again:

Kdy: 18. července 2018

Kde: CineStar ČR 

Podrobnosti naleznete zde: cinestar.cz


Co: Dámská jízda s předpremiérou filmu Mamma Mia! Here We Go Again:

Kdy: 18. července 2018

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: gacinema.cz


 

Synopse filmu Mamma Mia! Here We Go Again:

Mamma Mia! Největší letní filmová pohoda se vrací. A s ní i nakažlivě lenošivá nálada pohádkového ostrova Kalokairi, nesmrtelná ABBA a herci, kteří si s chutí zopakovali velkolepý řecký mejdan.

Je to přesně deset let, co muzikál Mamma Mia! zboural kina po celém světě. Jen u nás se na tom „ničení“ podílelo skoro 750 tisíc diváků, kteří od té doby sní věčný sen o pokračování. Sice to trvalo relativně dlouho, zato v pokračování Mamma Mia! Here We Go Again dostanete hned dva příběhy v jednom!

S tím prvním se vrátíme do časů, kdy byla Donna (Meryl Streep a Lily James) čerstvou absolventkou univerzity, chtěla poznávat svět a netušila, že brzy narazí na tři civilizované mladíky a jeden necivilizovaný řecký ostrov a totálně se jí změní život.

Druhý příběh se odehrává přesně deset let po událostech prvního dílu, kdy zcestovalejší a moudřejší Sophie (Amanda Seyfried) plánuje velkolepé znovuotevření rodinného hotelu na Kalokairi, na které se samozřejmě sjedou všichni „obvyklí podezřelí“, včetně trojice jejích charismatických tatínků (Pierce Brosnan, Colin Firth a Stellan Skarsgård).

Oba příběhy se rafinovaně proplétají a propojují písničkami švédského hudebního zázraku jménem ABBA, ať už novými aranžemi kousků, které zazněly už v minulém díle, nebo hity, na něž se předtím nedostalo.

Benny Anderson, jeden z pilířů skupiny ABBA, se na pokračování podílel jako výkonný producent a slibuje, že pokračování by mělo divákům přivodit stejně nakažlivou náladu, jakou cítili u jedničky. „Jsem moc rád, že se nám vrátili všichni herci, a hlavně že jsme jako mladou verzi Donny obsadili Lily James. Ta holka skvěle zpívá, ale navíc vás hned v první záběru přesvědčí, že tohle je pravá Donna,“ říká Anderson.

Režie: Ol Parker

Hrají: Stellan Skarsgård, Amanda Seyfried, Julie Walters, Meryl Streep, Colin Firth, Dominic Cooper, Andy Garcia, Lily James, Jeremy Irvine, Pierce Brosnan, Christine Baranski, Celia Imrie, Togo Igawa, Omid Djalili, Naoko Mori, Cher, Hugh Skinner, Josh Dylan, Dale Branston, Jessica Keenan Wynn, Alexa Davies, Hélène Cardona, Sonia Dorado, Panos Mouzourakis, Alexandra Ford, Alim Jayda

Premiera v ČR: 19. 7. 2018 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací