Jaromír Hanzlík začal natáčet komedii Léto s gentlemanem

Oblíbený český herec se představí nejen v titulní roli, ale i jako scénárista.
 
 
Pamatujete si na film Léto s kovbojem, kde se do sebe zamilovali psycholožka Doubravka (Daniela Kolářová) a bezprostřední Honza (Jaromír Hanzlík)? A kladli jste si někdy otázku, proč se takové snímky už netočí? A právě to byl impuls pro Jaromíra Hanzlíka, aby vzal pero do ruky a začal psát scénář k romantické komedii Léto s gentlemanem.

Režie se chopil Jiří Adamec, který se s Hanzlíkem potkal již na natáčení seriálů Sanitka či Pojišťovna štěstí. „Věřím, že se nám společně podaří natočit divácký film, kterému říkáme ´pohlazení po duši´. To podle našeho názoru v současnosti mezi všemi těmi kriminálkami a krví a násilím tekoucím z filmových pláten a televizních obrazovek, chybí,“ říká Jaromír Hanzlík.

Komedie nás seznámí s Annou a jejím manželem v podání Aleny Antalové a Igora Bareše, jejichž manželství upadlo do každodenní rutiny a nenaplňujícího stereotypu. Když Anna tráví dovolenou s kamarádkami v malebných středních Čechách, seznámí se zde s Arturem (Jaromír Hanzlík). S elegantním a šarmantním gentlemanem se vydává vstříc romantickým výletům a dobrodružstvím a uniká tak životní realitě.

V dalších rolích uvidíme Lucii Vondráčkovou, Mirka Šimůnka, Terezu Kostkovou, Petru Jungmanovou, Yvettu Blanarovičovou, Danu Batulkovou, Pavla Soukupa, Arnošta Goldflama, Zdeňka Duška, Zdeňka Žáka, Ivanu Chýlkovou, Miroslava Etzlera, Jana Čenského, Janu Bouškovou, Jana Vlasáka a další.

Natáčení je právě teď na samém začátku a filmový štáb se bude až do půlky srpna pohybovat ve středočeských Zduchovicích a jejich okolí. Premiéra filmu je naplánovaná na jaro příštího roku.

(Foto: Herminapress/BIOSCOP)

 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací