Na letním soustředění Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou zazpívali Marie Křížová, Petr Kutheil či Milan Peroutka

Děti z dětských domovů trénovaly na podzimní finále za podpory známých osobností.
 
 
Jako každý rok, i letos proběhlo letní soustředění Hejbejte se a zpívejte, na kterém se děti z dětských domovů učí tančit, zpívat a seznámí se i s divadlem. Prostřednictvím tanečního charitativního projektu si kluci i holky nejen osvojí něco nového, ale potkají se i se známými osobnostmi.


Během parných letních dnů se do Kulturního centra Novodvorská vydala řada známých tváří. Klára Doležalová, Libuška Vojtková – Rohlíčková, Honza Kříž či Kristýna Janáčková podpořili děti několika dobrými radami či vtipnými historkami.

Někteří z pozvaných nelenili a chopili se i mikrofonu. Několik písní si s dětmi zazpíval Milan Peroutka. „Na letním soustředění jsem byl za dětmi už vloni a je tady moc fajn atmosféra, jsem rád, když jsou děti kolem mě a zpívají se mnou,“ svěřil se Milan. Muzikálový hit Lásko má, já stůňu zazpívala Marie Křížová, manželka dvojnásobného držitele ceny Thálie. Pozadu nezůstal ani Petr Kutheil.

Bubenická parta Tokhi & the Groove Army si připravila Cajon workshop. „Jsme rádi, že můžeme být součástí a pomáhat dětem z dětských domovů. Vytáhnout je občas mimo stereotyp a zažít s nimi super chvilky. Děkujeme za fantastickou práci Hance Kynychové,“ podělil se o svoje pocity Tokhi.

Jak to na letním soustředění Hejbejte se a zpívejte 2018 s Hankou Kynychovou vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací