Na TV Nova se vrací Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2, Dáma a Král či Tvoje tvář má známý hlas

Podzim přinese kromě oblíbených seriálů a pořadů i zbrusu nové projekty.
 
 
I když se závěrem léta něco končí, s příchodem podzimu se o slovo hlásí staří dobří kamarádi, ale i nová dobrodružství. Přesně to se odrazí i v podzimním programu skupiny TV Nova, který přinese pokračování úspěšných pořadů i nových formátů. Nevypočitatelnost prázdnin tak nahradí pravidelná zábava.

 „Jako jedna z nejsilnějších značek na českém televizním trhu je naším cílem přinášet divákům vždy tu nejlepší zábavu, důvěryhodné zpravodajství i nové formáty a online pořady. Nabízíme atraktivní obsah pro celou rodinu. Síla našeho programového schématu spočívá nejenom v zajetých a divácky dlouhodobě oblíbených pořadech, ale také v pokračování úspěšných novějších seriálů a neustálém přinášení novinek. A na podzimní sezónu jich opravdu nebude málo,“ říká Alex Ruzek, ředitelka sekce programu skupiny Nova.

Každý všední den budeme moci opět sledovat osudy hrdinů nekonečného seriálu Ulice a Tomáš Matonoha se vrátí coby moderátor zábavné soutěže Co na to Češi. Chybět nebude ani Snídaně s Novou a aktuální Televizní noviny. Pondělky si od 27. 8. zamlouvají Specialisté, kteří se opět vrhnou do vyšetřování. S podzimem přichází i nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Vždy po úterní vizitě nastoupí publicistický pořad Víkend a po té čtvrteční na nás čeká novinka v podobě lifestylového magazínu Život ve hvězdách s moderátorkou Petrou Svoboda. Ve středu na nás čeká pořádná dávka emocí, a to prostřednictvím reality show Výměna manželek a dokumentárního projektu z prostředí gynekologicko-porodnické kliniky Malé lásky. Herečka a zpěvačka Monika Absolonová vstoupí na obrazovky v druhé polovině podzimu s pořadem O 10 let mladší, ve kterém projdou unikátní proměnou různé dvojice, o které se postará tým špičkových odborníků. V rámci druhé poloviny podzimu odstartuje i další série Mise nový domov s Terezou Pergnerovou.

Víkend zahájí filmové pátky, které strávíme ve společnosti českých snímků, jako jsou Ženy v pokušení, Jak se zbavit nevěsty, Něžné vlny, Muži v naději, Babovřesky 1-3, série Kameňáků či premiérové uvedení dramatu Milada. Sobotní Koření a Volejte Novu doplní show Tvoje tvář má známý hlas, jehož moderace se opět ujme Ondřej Sokol. Do porotcovských křesel usednou Jakub Kohák, Janek Ledecký, Aleš Háma a každý týden speciální host. Na pódiu ve všemožných maskách a kostýmech to roztočí Jitka Schneiderová, Jan Révai, Michaela Badinková, Robert Jašków, Eva Burešová, Patrik Děrgel, Vojta Drahokoupil a vítězka SuperStar Tereza Mašková. Poslední den v týdnu, tedy v neděli, se vrátí kriminální seriál Dáma a Král po němž následují Střepiny.

O filmovou nadílku se postará především kanál Nova Cinema, který nabídne nejen premiérové promítání dobrodružného fantasy filmu Pan, ale v programu nalezneme i snímky Pianista, Schindlerův seznam Stevena Spielberga, Interstellar, Útěk ze Sibiře, Počátek, Dokonalá bouře, Hulk, Apollo 13, Troja či animovanou trilogii Toy Story.

Seriálový nadšenci ocení nabídku Nova 2, kde na nás čekají nejen staré známé sitkomy a seriály (Přátelé, Dva a půl chlapa, Sex ve městě, Ženatý se závazky a mnoho dalšího), ale i novinky Děda se závazky, Kevin si počká a Americká manželka. Porci napětí naservíruje Nova Action, kde poběží premiérové díly Kobry 11, Mistrů zastavárny, seriálu Mrtvý bod nebo detektivního seriálu Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti. Vrátí se i docu-reality Mistři aukcí a Válka skladů, seriály Kriminálka Miami, Kriminálka New York či Kriminálka: Oddělení kybernetiky.

Jak to vypadalo na představení podzimní nabídky skupiny TV Nova, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací