Slavnostní premiéra filmu Miss Hanoi s česko-slovensko-vietnamskou delegací

Parťáci Ha Thanh Špetlíková a David Novotný se potkali v pražském kině Lucerna.
 
 
Režisér Zdeněk Viktora nás prostřednictvím krimi dramatu Miss Hanoi zavede do vietnamské komunity po boku kapitána Kříže (David Novotný) a mladé policistky (Ha Thanh Špetlíková). Během pátrání po vrahovi tak budeme moci nejen rozplétat zapeklitý případ, ale i okusit poctivou dávku nefalšované vietnamské kultury, protože se natáčelo nejen na autentických místech, ale režisér do filmu obsadil i celou řadu vietnamských neherců.


Není proto divu, že slavnostní premiéra v pražském kině Lucerna byla mezinárodní, a to česko-slovensko-vietnamská. Pestrá směsice hostů hýřila dobrou náladou a promítání filmu bylo uvedeno ve velmi přátelské atmosféře. Pod jednou střechou se opět setkali Ha Thanh Špetlíková a David Novotný, kteří ztvárnili ústřední dvojici vyšetřující zločin. Ha Thanh Špetlíkovou v poutavých transparentních šatech přišla podpořit rodina v čele s usměvavým manželem. David Novotný dokonce zapózoval i s šerpou Miss Hanoi.

Jak to vypadalo na slavnostní premiéře filmu Miss Hanoi, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu. Chcete-li se o krimi dramatu dozvědět více, pusťte si rozhovor s herečkou Ha Thanh Špetlíkovou a režisérem Zdeňkem Viktorou na téma Miss Hanoi na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací