Bitevní loď / Battleship – třetí trailer

[singlepic id=1588 w=120 h=120 float=left] Neměli bychom tam přidat ještě jeden výbuch?

 

 

Film podle stolní hry? Film podle stolní hry Lodě? Že by to byla nuda? Universal studio si mysli že ne, když od začátku do konce budeme koukat na vybuchující lodě, padající budovy, Rihannu, další vybuchují lodě, bortící se budovy, Rihannu, zděšené výrazy námořníků… A tím jsme si vlastně i řekli ve stručnosti, o čem bude Bitevní loď. Ah, ještě tam jsou mimozemšťané. Film má premiéru v naších kinech 19. dubna 2012.

 

Oficiální synopse:

Bitva o Zemi začne na vodě. 

Hopper (Taylor Kitsch) nikdy nechtěl sloužit u válečného námořnictva jako jeho starší bratr. Kvůli velkému průšvihu ale musel. Nechtělo se mu ani požádat o ruku své holky (Brooklyn Decker) jejího otce (Liam Neeson), shodou nešťastných náhod svého nejvyššího velitele. Bude muset. Nikdy také nechtěl bojovat proti mimozemské invazi. I k tomu ho okolnosti donutí. Pokud ne, všichni končíme. Peter Berg, režisér akční komedie Hancock a thrilleru Království, na Zemi přivedl další nepřátelsky naladěné mimozemšťany.

 

Trailer Bitevní loď (Battleship):

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací