Filmové události #33/18: Proběhly Teen Choice Awards

Jaké filmy nejvíce uspěly u mladých?
 
 
Zemřela legendární Aretha Franklin. Nový trailer ke snímku Vdovy. Raubíř Ralf ničí internet už ve třetí ukázce. Oficiální trailer k druhé řadě marveláckého Iron Fista je tu. Specialisté se na podzim vrátí na TV Nova.

#33/18

V uplynulém týdnu zasáhla svět smutná zpráva, zemřela populární zpěvačka Aretha Franklin. Ve věku šestasedmdesáti let podlehla zpěvačka ve čtvrtek 16. srpna 2018 dlouhodobé nemoci. Kromě hudební kariéry, pro kterou je především známa, se Franklin proslavila i ve filmovém muzikálu Bratři Bluesovi, kterému propůjčila nejen svůj božský hlas.

Minulou neděli proběhlo populární oceňování Teen Choice Awards 2018, kde, jak už název napovídá, hlasují pro své oblíbence ze světa hudby, filmu, sportu, televize a módy diváci ve věku třinácti let a výše. Z filmů tak v různých kategoriích uspěly snímky Avengers: Infinity War, Black Panther, Coco, Největší Showman, Já, Simon či Úžasňákovi 2, z herců pak byli oceněni například Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Letitia Wright, Carrie Fisher, Zac Efron, Zendaya, Dwayne Johsnon či Chris Pratt a mnozí další. V seriálovém světa pak slavily úspěchy pořady jako Riverdale, Shadowhunters, Flash, Teorie velkého třesku, Keeping Up With The Kardashians a další, z herců pak byli oceněni Cole Sprouse, Lili Reinhart, Millie Bobby Brown, Grant Gustin nebo Melissa Benoist a mnozí jiní.

„Zpět v plném nasazení,“ tak zní moto třetí řady oblíbeného krimi seriálu televize Nova.  V nově chystaných epizodách se Specialisté v čele s Davidem Prachařem se budou potýkat s například neznámým sexuálním deviantem, zmizením dětí ze zábavného parku nebo vraždou nevěsty a hledáním jejího vraha přímo mezi svatebčany. Prachař spolu s Jakubem Štáfkem, Zuzanou Kajnarovou, Janem Zadražilem a Gabrielou Míčovou budou vyšetřovat na českých obrazovkách od 27. srpna.

Vdovy, to je název nového snímku režiséra Steva McQueena (12 let v řetězech). Ten představuje příběh čtyř žen, které nemají nic společného, kromě dluhů, co jim zbyly z trestné činnosti jejich mrtvých manželů. První ukázka nám přibližuje jejich osudy. V českých kinech má mí toto politické drama premiéru 15. listopadu letošního roku.

Druhá ukázka z uplynulého týdne se váže k animáku Raubíř Ralf a internet. Video pojící se ke snímku nám přibližuje scénku, ve které se v plné kráse představují všechny disneyovské princezny od Popelky, přes Sněhurku, Růženku, Mulan, Pocahontas, až po Meridu, Lociku, Annu, Elsu a mnohé další. Animák studia Disney se chystá do českcýh kin začátkem příštího roku.

A do třetice všeho dobrého i zlého tu máme i třetí trailer tohoto týdne, tentokráte z televizního světa Marvelu a jeho superhrdiny Iron Fista. Autoři nabídli fanouškům první ucelený trailer k druhé řadě oblíbeného seriálu stanice Netflix. Ta jako vždy vypustí všechny díly pořadu naráz, a to již 7. září.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací