V reality show Závodní akademie usednou za volat Jakub Štáfek, Andrea Kalousová, Tonye Graves či Jakub Bína

Internetová televize MALL.TV vyšle dva VIP týmy na speciální výcvik.
 
 
Podzim na internetové televize MALL.TV bude plný rychlosti, soutěžení, potu, legrace a možné i slz. Tvůrci připravované reality show Závodní akademie vyšlou dva týmy složené ze známých osobností (doplněné o jednoho fanouška) na speciální pětidenní výcvik. Vybraní účastníci budou nejen za bílého dne, ale i v noci vystaveni prakticky vojenskému tréninku plného teorie, praxe, cvičení a nekončícího drilu.

Modří závodníci neboli tým mladých reprezentuje herec, scénárista a režisér Jakub Štáfek, Miss World 2015 Andrea Kalousová a český youtuber a rapper Denis Kubík. VIP trojici doplnil dvaadvacetiletý David Buršík z Hradce Králové, který uspěl na speciálním závodním castingu.

Chybět nemohou soupeři. Tým červených, tzv. tým starších tvoří legendární zpěvačka kapely Monkey Business Tonya Graves, sportovec, výživový poradce a frontman kapely Skyline Jakub Bína alias Jacob a beatboxer Nasty. Na veřejném závodě uspěl Míra Černý z Hradce Králové, který též oblékne červenou kombinézu.

Setkání aktérů na pražském Zličíně se neslo ve velmi přátelském a odlehčeném duchu. Zejména dvojice Tonya Graves a Jakub Bína předvedla, že jim slovo legrace není cizí a bavila všechny přítomné. Jestli jim úsměv na rtech zůstane i během tvrdého výcviku se dozvíme již na podzim.

Reality show Závodní akademie určena nejen milovníkům rychlých kol a zvuku silných motorů se neobejde bez odborného dozoru. Tohoto postu se chopil moderátor Formule 1 a jeden z nejpovolanějších znalců oblasti automobilového prostředí u nás Jan Charouz. „Myslím si, že je to perfektní platforma, jak dostat více lidí na závodění na okruhu, místo to, aby závodili na silnici,“ míní Charouz. 

Jak to na veřejném závodu a setkání aktérů Závodní akademie vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací