Humornou knihu Taková ženská jako já Uljany Donátové pokřtili Jiří Bartoška a Eva Zaoralová

Lahve šampaňského se chopil sám prezident MFF Karlovy Vary.
 
 
Uljanu Donátovou zná bezesporu každý filmový fanoušek, protože již osmnáct let stojí po boku Jiřího Bartošky jako tisková mluvčí a PR manažerka Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Znát ji můžete i prostřednictvím více než 40 českých filmů, které mediálně zastupovala či jako bývalou šéfredaktorku filmového magazín Film Jam a scenáristku a dramaturgini televizních pořadů Dotkněte se hvězd a Kinobox.

Nyní se ale můžeme začíst i do její knižní prvotiny Taková ženská jako, která nás seznámí s dvěma ženami milujícími jednoho muže. Humorný příběh je obestřen i rouškou nadpřirozena, protože jedna z hlavních aktérek je duch.

Při příležitosti vydání knihy se konal i slavnostní křest. V rolích kmotrů se představili Jiří Bartoška a česká filmová publicistka Eva Zaoralová. Jiří Bartoška se nejen chopil lahve se šumivým mokem a popřál publikaci mnoho spokojených čtenářů, ale vyřkl i myšlenku, kdo se zhostí filmových práv na Takovou ženskou jako já? Znamená to, že se můžeme těšit i na novou českou komedii?

 

Anotace knihy Taková ženská jako já:

„Humorný příběh o vzniku neobyčejného přátelství dvou žen, které spojila láska ke stejnému muži.“

Evelína a Johana mají dost důvodů se nenávidět – zamilovaly se totiž do jednoho muže. Nyní však mají dobrý důvod spojit síly. Věc má ovšem háček. Evelína se krátce po své smrti objeví u Johany jako duch. A v téhle neobvyklé situaci, která s sebou nese řadu komických příhod, se zrodí přátelství, díky němuž se bývalá manželka a bývalá milenka pustí do nelehkého úkolu – znovu získat Alexovu lásku a vyřadit ze hry případné sokyně.

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací