StarDance 2018 oslaví sto let republiky a přivítá nového porotce

Ještě před spuštěním přímých přenosů odstoupil herec Václav Kopta.

 
 
Necelých pět týdnů zbývá, než Česká televize odstartuje již devátý ročník soutěže StarDance. Večery plné elegance budeme moci sledovat na obrazovkách ČT1 od soboty 13. října 2018 vždy ve 20:00.


Těšit se můžeme nejen na tanec a zábavu, ale i spoustu novinek. Jako moderátoři se vrací sehraný pár Tereza Kostková a Marek Eben, který prozradil, že Tereza je během přenosů kliďas a on je větší nervák. Letošní porota prošla malou změnou. Vedle přísného Zdeňka Chlopčíka, přívětivé Tatiany Drexler a divadelního režiséra Radka Balaše usedne nováček Václav Kuneš, který nahradil Honzu Révaie. Zatím to ale vypadá, že z obávaného kata Chlopčíka se stane hodný strejda Zdeňek. „Budu se snažit hodnotit to, co vidím. Takže když budu vidět pozitivní, ohodnotím pozitivně. Když uvidím něco špatně, tak to se pokusím zamlčet,“ prozradil svou letošní porotcovskou strategii Zdeněk Chlopčík.

Na parketu si zatančí, jako v předešlých dvou letech, deset tanečních párů. Obdivovat taneční um, eleganci a smysl pro rytmus budeme moci u dvojic Daniela Písařovicová a Michal Mládek, Veronika Arichteva a Michal Necpál, Dalibor Gondík a Alice Stodůlková, Adam Mišík a Kateřina Krakowková, Pavla Tomicová a Marek Dědík, Jiří Dvořák a Lenka Návorková, Daniela Šinkorová a Michal Padevět, Monika Bagárová a Robin Ondráček a David Svoboda a Veronika Lálová. Desátý pár Václav Kopta a Jana Zelenková se klání nezúčastní, protože herec a hudebník musel ze zdravotních důvodů ze soutěže bohužel odstoupit. Všechny ostatní páry to velmi mrzí a navrhly, zda by se nemohl stát Kopta pátým porotcem. Toto přání (s velkou pravděpodobností) nebude z důvodu licenčních pravidel vyslyšeno. Kdo si zatančí po boku Jany Zelenkové se dozvíme již brzy, jedno je ale jisté, ztracený čas se bude velmi těžko dohánět.

Velký smutek a zklamání z odchodu Václava Kopty vyjádřila Pavla Tomicová, která se přiznala, že ve Václavovi viděla velkého spojence. „Když jsme natáčeli znělku a rozhlédla jsem se, tak všichni vypadali jako na prvorepublikové párty. Jediní my dva jsme vypadali, jako že jsme na hasičském bále. Maruna a Pepa. A když mi dali boa, tak to moc nepomohlo,“ sdělila se svým typickým smíchem Tomicová.

Jak to vypadalo na tiskové konferenci k deváté řadě Star Dance, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací