Teaser trailer pohádky Čertí brko s Judit Bárdos, Honzou Cinou a Ondřejem Vetchým

„Láska prochází i peklem!“

 

Pamatujete si na Ondřeje Vetchého ve filmu S čerty nejsou žerty? Vetchý se po letech vrací v roli nejen obyčejného čerta, ale dokonce Lucifera, tentokrát v pohádkové komedii Čertí brko režiséra Marka Najbrta.

Čertí brko nás zavede do městečka Pytlov na úpatí kopce Pervidl, které je pečlivě monitorováno místní pekelnou pobočkou. Hříchy jsou zapisovány čertím brkem. Ve chvíli, kdy tento magický předmět přestane fungovat, je do Pytlova vyslán čert Bonifác (Jan Cina) s novým brkem. To mu je ale, jak už to v pohádkách chodí, ukradeno. Při svém putování se Bonifác zamiluje do krásné Markétky (Judit Bárdos). Bude mít i tento příběh šťastný konec? Zachrání Bonifác situaci a získá srdce milé dívky?

V dalších úlohách se objeví Marián Geišberg, Jan Budař, Tomáš Jeřábek, Jiří Maryško, Marek Daniel, Jana Plodková, Michal Dalecký,  Václav Kopta nebo Jakub Žáček.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 29. listopadu 2018.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací