Slavnostní premiéra českého filmu Po čem muži touží

Anna Polívková, Jiří Langmajer, Táňa Pauhofová a další uvedli slavnostní projekce.
 
 
Režisér Rudolf Havlík spolu se scénáristkou Radkou Třeštíkovou přivedli na svět komedii Po čem muži touží, která se zabývá otázkou: „Které pohlaví to má v životě těžší?“ Rozklíčovat odpověď na tuto otázku není sice lehké, ale téměř stominutová komedie se o to pokusí řadou vtipných situací od 20. září 2018 v českých kinech.


Chybět nemohla slavnostní premiéra, na které se sešla téměř celá herecká parta. Do multikina Cinema City ve Slovanském domě v doprovodu režiséra Rudolfa Havlíka dorazila scénáristka Radka Třeštíková. Tvůrčí dvojici doplnilo ústřední herecké trio ve složení Anna Polívková, Jiří Langmajer a Táňa Pauhofová. Tím ale zástup herců a hereček, kteří se přišli pozdravit s hosty nekončil. Divákům v sále zamávali Lenka Vlasáková, Sára Sandeva, Lucie Polišenská, Oldřich Navrátil, Lucie Šteflová, Dominika Myslivcová, Richard Jaroslav Müller, Dominick Benedikt a další.

Režisér Havlík v sále prozradil, že už mají několik projekcí Po čem muži touží za sebou a velmi ho potěšilo, že se diváci v kině smáli. Jeho slova potvrdila i herečka Anna Polívková a se smíchem dodala, že na to není moc zvyklá a má z toho velkou radost.

Jak to na slavnostní premiéře filmu Po čem muži touží vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací