Končí natáčení nové české komedie Ženy v běhu s Jenovéfou Bokovou, Terezou Kostkovou, Veronikou Kubařovou a Zlatou Adamovskou

Dámy doplní Ondřej Vetchý, Vladimír Polívka a Martin Hofmann.
 
 
Nová česká komedie Ženy v běhu se točí kolem posledního přání manžela Věry (Zlata Adamovská), a to je zaběhnout maraton. Věra do akce zapojí i své tři dcery (Tereza Kostková, Veronika Kubařová, Jenovéfa Boková) s úmyslem zdolat trasu jako rodinnou štafetu. Dcery se ovšem potýkají se svými osobními problémy a trenér Vojta (Vladimír Polívka) se bude muset pořádně zapotit.

„Je to lidský a vtipný příběh o tom, že člověk by se neměl nikdy vzdávat, zvlášť pokud se může opřít o skvělou rodinu. Já jsem podobně rodinný typ a oceňuji, když držíme všichni pohromadě. Navíc jsem životní optimistka a věřím, že pokud mě něco srazí na kolena, vždy najdu sílu se zvednout,“ přibližuje snímek Zlata Adamovská.

„Náš film je komedie o důležitosti lásky a rodiny, o každodenním běhu života, který ovšem nahlížíme s laskavým humorem,“ vzkazuje divákům scenárista a režisér Martin Horský.

Natáčení komedie Ženy v běhu právě končí a v kinech se na ni můžeme těšit 31. ledna 2019.

 

(Foto: CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací