Filmové události #39/18: Poslední oficiální trailer k Fantastickým zvířatům je tu!

A s fantaskním trailerem přišla i Dark Phoenix.
 
 
Johnny Galecki se zase objeví v Connerových. První fotka Marka Hamilla v nové řadě Soumraku templářů, která se točila v Česku. Začalo i natáčení Pražských orgií. Na druhé straně už z Prahy odjel Spider-Man. A závěrem je tu i ukázka ke Creed II.

#39/18

Největší ohlas u fanoušků vyvolal v uplynulém týdnu poslední trailer ke snímku Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny. To je pokračování k Fantastickým zvířatům a kde je najít. Oba filmy se odehrávají v populárním kouzelnickém světě Harryho Pottera. Ten nejnovější se má zabývat tajuplnou postavu černokněžníka Grindelwalda. Nejvíce komentářů vyvolal fakt, že v ukázce zaznívá jméno Nagini, které patří jedné z nových postav, která se, jak se ukázalo, přeměňuje v hada, kterého později vlastní Voldemort. Fanoušky také zaujal fakt, že se zde objevují mladší verze  Brumbála a Grindelwalda, které si zahráli stejní herci jako v Harry Potter a Relikvie smrti – část 1. Nová Fantastická zvířata se chystají do českých kin 15. listopadu.

Druhým významným trailerem minulého týdne byla ukázka týkající se filmu X-Men: Dark Phoenix. Ten se odehrává ve světě x-menů a zaměřuje se na mladičkou Jean Grey a její rozvíjející se schopnosti. Video slibuje návrat x-menů jako jsou Profesor X, Magneto, Mystique, Beast, Quicksliver a mnohých dalších. Podíváme se opět za jejich mladšími verzemi, které ztvárňují Sophie Turner, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult či Evan Peters. Studio 20th Century Fox, které film produkuje, bylo nuceno posunout jeho premiéru, která byla plánovaná na 14. únor 2019. Mutanti se tak vrátí na filmová plátna až 7. června příštího roku.

Vrací se i Johnny Galecki, představitel seriálového Leonarda v Teorii velkého třesku. A kam že se vrací? No přece do světa Roseanne. Ještě před Teorií velkého třesku byl Galecki znám především pro svou roli Davida v seriálu Roseanne. A právě v té ho opět fanoušci uvidí v chystaném spin-offu Connerovi, jehož první díl bude mít premiéru 16. října.

Ze seriálového světa je i další novinka. V průběhu minulého týdne se objevila první oficiální fotka Marka Hamilla v nové řadě seriálu Soumrak templářů. Ten se mimo jiné, stejně jako jeho první sezóna, točil v České republice.

V ČR se také mimo jiné začal natáčet nový český film Ireny Pavláskové nazvaný Pražské orgie. Scénář se inspiruje knihou nedávno zesnulého Philipa Rotha. Do hlavních rolí byli obsazeni herci Jonas Chernick a Kseniya Rappoport. Snímek by měl vstoupit do kin v říjnu příštího roku.

 

Kromě Soumraku templářů a Pražských orgií, se v hlavním městě ještě nedávno natáčel i nový Spider-Man. Pokračování nesoucí podtitul Daleko od domova, se do uplynulého týdne natáčelo v Praze a Liberci. V hlavním městě se má odehrávat i část samotného děje. O víkendu však točení skončilo a herci i štáb se přesunuli na další lokaci, kterou jsou italské Benátky. Prahu bude možno zahlédnout ve světě Marvelu začátkem příštího července.

Kdo má však už dávno dotočeno, jsou Michael B. Jordan a Sylvester Stallone. A právě ti jsou zpátky ve svých rolích boxerů v prvním traileru ke snímku Creed II. Ten je pokračováním k úspěšnému prvnímu spin-offu filmové série o Rockym, který zde trénuje mladého boxera jménem Adonis Creed, syna jeho někdejšího boxerského protivníka. V druhém díle se titulní Creed utkává se synem Ivana Draga, který je zodpovědný za smrt jeho otce. Kromě Stalloneho se tak zde také vrací Dolph Lundgren. Creed II má chystanou premiéru v druhé polovině letošního listopadu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací