(Nejen) dětská soutěž o tři knihy Jak naučit Edu lítat?

souteze_cerveny_koberec_bannerZasoutěžte si o tři knížky pro kluky a holky.
 
 
Kdo si hraje nezlobí. Navíc, s knížkou v ruce prožijete nejedno lákavé dobrodružství, a to v bezpečí vašeho obývacího pokoje či dětského pokojíčku. Knížka plná krásných obrázků Jak naučit Edu lítat? nás seznámí s medvídkem Emilem a jeho kamarádem Edou, který je sice pták, ale neumí létat. Dva zvířecí hrdinové se ovšem jen tak nevzdají a vrhnou se do lekcí létání. Ve spolupráci s Albatros Media a.s. jsme pro vás připravili soutěž o tři tyto pohádkové publikace.

Každý ze tří výherců získá knihu Jak naučit Edu lítat?:

  • Název: Jak naučit Edu lítat?
  • Žánr: obrázková kniha, příběhy o zvířatech
  • Jazyk: český jazyk

Soutěžní otázka zní:

„Kdo je autorem krásných obrázků v knize Jak naučit Edu lítat?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 30. 9. 2018 do 6. 10. 2018.

Anotace knihy Jak naučit Edu lítat?:

„Naučí medvídek pštrosa lítat?“

Eda je pták, který neumí lítat. A Emil je medvídek, který si usmyslel, že kamarád lítat bude! Nic však není tak jednoduché, jak se zprvu zdá. Emil vyzkouší různé možné i nemožné způsoby, jak naučit Edu lítat, ovšem ten nic. Až jednou… To je ale překvapení!

Ilustrátor: Katarína Macurová

Žánr: obrázková kniha, příběhy o zvířatech

Nakladatelstvi: ALBATROS

Počet stran: 32 stran

Datum vydání: 17. 09. 2018

 

Soutěžní formulář:

 
 

 

Pravidla soutěže o knihy Jak naučit Edu lítat?:

1. Soutěž probíhá v období od 30. 9. 2018 do 6. 10. 2018 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí budou po ukončení soutěže vylosováni 3 výherci. Výhry do soutěže věnovala společnost Albatros Media a.s.

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 30 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Provozovatel soutěže vyžaduje po účastnicích soutěže osobní údaje pro následnou komunikaci a zajištění úspěšného předání výhry. Požadovaná data zahrnují jméno, příjmení, e-mailovou a poštovní adresu. Tato data používáme ke vyhodnocení výherce soutěže a následné komunikaci a předání ceny. V našich zásadách ochrany osobních údajů vysvětlujeme, jaká data shromažďujeme, proč je shromažďujeme a jak s nimi nakládáme. Vaše data nikdy neprodáváme. Všechny osobní údaje uchováváme pouze po nezbytně nutnou dobu. Každý účastník soutěže má právo zažádat o informace o tom jak zpracováváme jeho osobní údaje a má právo odvolat svůj souhlas se zpracováním.

10. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro účely soutěže.

11. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

12. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 30. 9. 2018

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací