Diář 1 000 statečných 2019 se ocitl v záplavě lentilek

Sklenice s pestrobarevnou čokoládovou pochoutkou se chopil přednosta dětské onkologie a hematologie FN Motol prof. Jan Starý.

 
 

S podzimem přichází nejen čas na čtení a večery strávené u pěkného filmu, ale období, kdy si pořizujeme kalendáře na blížící se nový rok. Agnes Miksch, zakladatelka projektu 1 000 statečných, členka správní rady nadace Národ dětem, organizátorka koncertů Motol Motolice a provozovatelka předškolního zařízení Seminarium, představila v Paláci knih Luxor charitativní Diář 1 000 statečných 2019.

Do slavnostního ceremoniálu se zapojila celá řadu vzácných hostů (a také statečných) v čele s přednostou dětské onkologie a hematologie FN Motol prof. Janem Starým, který se stal kmotrem inspirujícího diáře. Akce se neobešla bez podpory polárníka Václava Sůry, ředitele ZOO Praha Miroslava Bobka, herce Ondřeje Kavana, cestovatelů Dana Přibáně, Miroslava Náplavy, Lukáše Matějčka, režiséra Rudolfa Havlíka a mnoha dalších. Křtilo se stylově, a to čokoládovými lentilkami.

Pokud vám vrtá hlavou, proč se kmotrem stal právě prof. Jan Starý, odpověď je velmi jednoduchá. Koupí Diář 1 000 statečných 2019, který podpořily jedinečné osobnosti, přispějete na financování studií v oboru dětské onkologie a hematologie.

 

Anotace Diář 1 000 statečných 2019:

Inspirující jízda k vlastní statečnosti!

Koupí tohoto unikátního diáře, který podpořily jedinečné osobnosti, přispějete na financování studií v oboru dětské onkologie a hematologie.

Tento diář není jako jiné roční diáře… Svým obsahem i posláním je jedinečný. Zahrnuje mnoho inspirativních příspěvků různých osobností z našeho kulturního a společenského prostředí, ale i osob neznámých, zdánlivě „obyčejných“. Všechny spojuje jedno: jsou jedněmi z 1 000 statečných. A svými zcela osobními příspěvky vás budou po celý rok bavit, nutit se zamýšlet a především inspirovat. Inspirovat k touze jít dál, chtít víc, umět otevřít své srdce. Těšte se na Jiřího Kolbabu, Miroslava Bobka, Lenku Klicperovou, Dana Přibáně, Petra Horkého, Miroslava Náplavu, Viet Anh Doana a mnoho dalších. 

Projekt 1 000 statečných vznikl v roce 2012. Unikátní je jeho cíl i cesta k němu. Cíl je hodně vzdálený, cesta neprošlapaná. Všechny finanční prostředky získané ze sbírky putují ve 100% výši na optimalizující studie v oboru dětské onkologie a hematologie, které jsou realizované v rámci nadace Národ dětem, již založil profesor Josef Koutecký, osoba v oboru nejpovolanější. Právě tyto studie nejvíce pomohly v léčbě dětských nádorů. Projekt je jako jediný nejen v České republice plně nezávislým zdrojem financování a výsledky výzkumu mají mezinárodní přesah. Stát se jedním z 1 000 statečných může úplně kdokoliv, stačí zadat pravidelnou platbu v minimální hodnotě nebo jinak podpořit aktivity projektu. Staňte se i Vy jedním z 1 000 statečných!

„Jediné, o co by měl inteligentní člověk v tomto světě usilovat, je poznat to, co nemůže zničit ani smrt.“ Buddha

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací