Předpremiéry filmu Zrodila se hvězda v Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar, GAC a VIP

Lady Gaga jako neznámá talentovaná zpěvačka Ally.
 
 
Herec Bradley Cooper se poprvé představí jako režisér. Jeho režijní debut, romantické drama Zrodila se hvězda, vstupuje do českých kin 4. října 2018. Multikina Premiere Cinemas, Cinema City, CinStar, Golden Apple Cinema a sály VIP promítají snímek v předpremiéře již ve středu 3. října 2018. V Premiere Cinemas je pro všechny ženy a dámy připraven speciální doprovodný program a tombola.
 

Co: Premiere Ladies s předpremiérou filmu Zrodila se hvězda:

Kdy: 3. října 2018

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz


Co: Předpremiéra filmu Zrodila se hvězda:

Kdy: 3. října 2018

Kde: Cinema City ČR, VIP

Podrobnosti naleznete zde: cinemacity.cz


Co: Předpremiéra filmu Zrodila se hvězda:

Kdy: 3. října 2018

Kde: vybraná multikina CineStar ČR 

Podrobnosti naleznete zde: cinestar.cz


Co: Dámská jízda s předpremiérou filmu Zrodila se hvězda:

Kdy: 3. října 2018

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: gacinema.cz


 

Synopse filmu Zrodila se hvězda:

Hlavní roli v dechberoucím romantickém dramatu „Zrodila se hvězda“ hrají Bradley Cooper a Stefani Germanotta, kterou celý svět lépe zná pod jejím uměleckým pseudonymem jako hudební superstar Lady Gaga. Pro čtyřnásobného držitele nominace na Oscara Bradley Coopera („Americký sniper“, „Špinavý trik“, „Terapie láskou“) je tento film jeho režijním debutem. Cooper ve filmu zároveň hraje hvězdu country Jacksona Mainea, který objeví neznámou talentovanou zpěvačku Ally (Stefani Germanotta/Lady Gaga). Když se oba vrhnou do vášnivého milostného vztahu, Jack přiměje Ally k vystupování v záři reflektorů a katapultuje ji tak ke slávě. Ale když Allyin raketový start zastíní jeho vlastní kariéru, Jack stále obtížněji nese svůj ústup z velkých pódií a o to více se potýká se svými vnitřními démony.

Režie: Bradley Cooper

Hrají: Bradley Cooper, Sam Elliott, Lady Gaga, Dave Chappelle

Premiera v ČR: 4. 10. 2018 (Vertical Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací