Pražská slavnostní premiéra hudebního dramatu Zrodila se hvězda

Omrknout si Bradleyho Coopera a Lady Gaga přišli Pavel Vítek, Kateřina Kristelová, Štěpánka Fingerhutová a další známé osobnosti.
 
 
Do kin vstupuje režijní debut Bradleyho Coopera, hudební drama Zrodila se hvězda. V příběhu se seznámíme s neznámou talentovanou zpěvačkou Ally, kterou ztvárnila hudební superstar Lady Gaga. Tu objeví hvězda country Jackson Maine (Bradley Cooper). Allyina hvězda ale stále stoupá a Maine se tak musí poprat se svým ústupem do pozadí a bojem s vnitřními démony.

Slavnostní promítání filmu Zrodila se hvězda v kině Lucerna se těšilo velkému zájmu známých osobností, a to nejen z řad zpěváků a zpěvaček. Pavel Vítek dorazil po boku manžela Janise Sidovského. S partnery přišly i Štěpánka Fingerhutová, Kateřina Kristelová (Tomáš Řepka) či Nikol Moravcová (manžel). Naopak na dámskou jízdu vyrazily autorka Radka Třeštíková, herečka Klára Miklasová, zpěvačka Genny Ciatti či herečka a scénáristka Sabina Remundová. Promítání si nenechal ujít ani herec Vojtech Machuta.

Jak to na premiéře snímku Zrodila se hvězda vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací