XVI. Mezinárodní festival outdoorových filmů startuje v Ostravě

Startujeme v Ostravě finišujeme v Praze.
 
 
I tento podzim budeme moci strávit ve společnosti Mezinárodního festivalu outdoorových filmů, který letos zavítá do více jak 60 míst v České republice a na Slovensku. A již tradičně se startuje v Domě kultury města Ostravy, kde 5. října 2018 proběhne slavnostní zahájení.

Filmaři budou soutěžit ve čtyřech tematických kategoriích, a to dobrodružný a extrémní sportovní film, horský a horolezecký film, dobrodružný vodní sportovní film a cestopisný film. Pro nás, pro diváky to znamená každoroční záplavu pozoruhodných snímků, které nás zavedou do všech koutů světa. Letos budeme moci zhlédnout neuvěřitelných 126 soutěžních filmů.

Chybět nebudou ani hosté. Čestným hostem festivalu je pro rok 2018 jednadevadesátiletý Ing. Jiří Soukup – nejstarší český maratonec všech dob a Mistr světa, Mistr Evropy a Mistr ČR v atletice veteránů. Pozvání přijala a hlavním hostem MFOF se stala nejlepší česká slacklinerka a zakladatelka Slackline Academy Anna Hanuš Kuchařová.

 

 

Co: XVI. Mezinárodní festival outdoorových filmů

Kde: 60 míst v ČR a SR

Kdy: 5. 10. – 7. 12. 2018

Podrobnosti a program: outdoorfilms.cz

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací