Filmové události #40/ 18: Taron Egerton je Elton John v novém traileru

Chris Evans se zase rozloučil s Kapitánem Amerikou.
 
 
A Naomi Watts a Russell Crowe se spolu střetnou v novém filmu o Fox News. Na druhé straně Nova Sport slaví desáté výročí. Je tu i další ukázka k animovanému Spider-Manovi. S trailerem nezahálel ani Aquaman. Stejně jako česká pohádka Čertí brko.

#40/18

Velký ohlas zaznamenal v uplynulém týdnu první trailer ke snímku Rocketman. Ten má být biografií populárního britského zpěváka Eltona Johna. Tuto ústřední roli si zde má zahrát Taron Egerton (Kingsman, Orel Eddie atp.). Po jeho boku se tu pak dále objeví Bryce Dallas Howard, Richard Madden či Jamie Bell a mnozí další. Vedle připravované Bohemian Rhapsody, které se zaměřuje na frontmana skupiny Queen Freddieho Mercuryho, je Rocketman dalším filmem o průkopnickém britském hudebníkovi. Příběh o životě Eltona Johna bude v kinech k vidění v polovině května příštího roku.

Ale to je jeden z mnoha trailerů, které byly vypuštěny v posledních dnech. Jedním takovým dalším je i animovaný Spider-Man: Paralelní světy, který se zaměřuje na svět tohoto komiksového superhrdiny. Marvel zde představuje několik verzí Spider-Mana, které musí spojit síly, aby se společně postavili zlu. Snímek má mít premiéru již 13. prosince.

A nezahálelo ani konkurenční DC, které fanouškům nabídlo nový klip k připravovanému Aquamanovi. V aktuální ukázce fanouškům o něco více přibližuje příběh titulního podmořského hrdiny. Aquaman vstoupí do českých kin souběžně se Spider-Manem.

Čtvrtá a poslední ukázka je z domácího prostředí a týká se nové české pohádky Čertí brko. Jak už název napovídá, příběh se zaměřuje na kouzelné Čertí brko, které v pekle neomylně a spravedlivě zapisuje hříchy, jednoho dne však přestane fungovat. Lucifer tak pošle pro nové mladého čerta Bonifáce. Tím se spouští vlna nečekaných událostí, kdy město, které mají čerti na starost, ovládnou místní podvodníci a lumpové a je uvězněn i vládce pekel. Je tak jen na Bonifácovi, aby zachránil celou situaci a získal srdce své vyvolené. V hlavních rolích se zde objevují Jan Cina, Ondřej Vetchý, Judit Bárdos, Jan Budař, Jana Plodková či Václav Kopta a další. Film bude v domácích kinech k vidění již od sklonku listopadu.

Dost už ale bylo trailerů. Zůstaňme však na české scéně, k té se totiž váže další novinka. Ta se týká televize Nova, jmenovitě jejího sportovního kanálu, který slaví desáté výročí. Diváci mohou mimo jiné již tři roky sledovat dvojitou porci premiérového sportovního obsahu na Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Ke svému výročí připravila Nova Sport nejen tradiční vysílání exkluzivních sportovních přenosů, ale navíc i speciální pořady shrnující své desetileté působení.  Fanoušci se budou moci ohlédnout za tím, jak vypadaly počátky a vznik stanice. Budou také poskytnuty výpovědi pamětníků.

Mnohem významnějším televizním médiem je kanál Fox News, o jehož zakladateli chystá stanice Showtime osmidílný pořad. Zde se střetnou hvězdy Russell Crowe coby kontroverzní šéf a zakladatel Fox News Roger Ailes a Naomi Watts coby novinářka Gretchen Carlson. Více podrobností o projektu zatím není známo.

A závěrem taková smutná zpráva pro fanoušky filmového světa Marvelu. Chris Evans, který ve snímcích MCU ztvárňuje Kapitána Ameriku, dal na svém twitterovém profilu srdceryvné sbohem této své postavě. Evans se coby Kapitán poprvé objevil v roce 2011 ve snímku Captain America: První Avenger, od té doby si tuto roli zopakoval ve větší i menší míře ve zhruba osmi filmech. Nyní oznámil, že dotočil chystaný a ještě bezejmenný snímek Avengers 4 a v twitterovém postu se rozloučil se svou postavou. Nejnovější Avengers se mají do kin přiřítit až v květnu příštího roku.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací