Esther Lubadika, Anna Hanuš Kuchařová, Ing. Jiří Soukup a další otevřeli XVI. Mezinárodní festival outdoorových filmů Skupiny ČEZ

Zahajovacím večerem přítomné hosty provedl herec Vladimír Polák.
 
 
V pátek 5. října 2018 odstartoval v Domě kultury města Ostravy již XVI. Mezinárodní festival outdoorových filmů Skupiny ČEZ. Mikrofonu se chopil herec Vladimír Polák, který se vtělil do role moderátora večera.

Bohatý program nabídl například vystoupení herečky a zpěvačky Esther Lubadiky či vzdušný balet na šále uměleckého sdružení Cirkus Trochu jinak. Vladimír Polák přivítal na pódiu i horolezce Pavla Kořínka a Leoše Hustáka. Na festivalu uvidíme jejich film Minya Konka, alias moje nervy z předešlé úspěšné horské expedice mapující extrémně těžký výstup na vrchol.

Chybět nemohl ani již tradiční Hlavní a Čestný host festivalu. Hlavním hostem MFOF se pro tento rok stala slacklinerka Anna Hanuš Kuchařová, jejíž příchod na scénu byl opravdu originální, protože se slanila. Pozvání přijal i Ing. Jiří Soukup. Čestného hosta letošního festivalu, mistra světa v atletice veteránů, nejstaršího maratonce všech dob a aktivního atleta na pódiu přivítal bouřlivý potlesk z hlediště.

Před samotným programem slavnostního večera jsme si mohli prohlédnout výstavu fotografií SVAŤA BOŽÁK – RACE ACROSS AMERICA. Působivé černobílé fotografie z nejtěžšího silničního ultramaratonu na světě budou ve vestibul DKMO k vidění do 30. října 2018.

Jak to na slavnostním zahájení XVI. Mezinárodním festivalu outdoorových filmů Skupiny ČEZ vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 
Co: XVI. Mezinárodní festival outdoorových filmů Skupiny ČEZ

Kde: 60 míst v ČR a SR

Kdy: 5. 10. – 7. 12. 2018

Podrobnosti a program: outdoorfilms.cz

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací